Naravni energijski napitek: Enostaven za pripravo in 100-odstotno naraven napitek, ki vas bo spodbudil za jesen

Napitek proti utrujenosti, izjemno poživljajoč in tako okusen! 100-odstotno naraven in sestavljen izključno iz superživil!

Naravni energijski napitek: Enostaven za pripravo in 100-odstotno naraven napitek, ki vas bo spodbudil za jesen - Foto: Profimedia

Preveč enostavno je, da bi bili ob vso svojo energijo, še posebej, če hkrati usklajujete delo od doma in opravljanje gospodinjskih opravil. In ko se spopadate s pomanjkanjem energije, verjetno posežete po krofu ali gazirani pijači, polni sladkorja. Sladkor in kofein vam bosta zagotovo prinesla hiter naval energije in poskok dobre volje, vendar temu pogosto sledi velik padec, zaradi katerega se boste počutili še bolj izčrpani, kot ste bili prej. Če si želite trajne energije, poiščite hrano s kompleksnimi ogljikovimi hidrati, beljakovinami in vlakninami, lahko pa si enostavno pomagate s krepčilnim, poživljajočim napitkom!

Ko prehranska dopolnila ne zadostujejo več in je prisotna utrujenost, ne glede na to, koliko spimo po 8 ur, in kljub prizadevanjem s hrano, da bi se napolnili z vitamini, se odgovor morda skriva drugje! Super kul napitek, ki vas bo verjetno zasvojil, saj je zelo okusen, zjutraj ga je zelo enostavno pripraviti in je 100-odstotno naraven. Ta krepilni napitek, narejen samo iz sadja, lahko pijete kot smoothie ali sok in obljublja, da nam bo zagotovil novo imunsko obrambo za spopad z jesenjo.

Ne spreglejte:

Se zjutraj težko zbudite? Imate težave z možgansko meglo, neodločnostjo? V zadnjih dveh letih so se stvari še poslabšale. Pandemija je izčrpala našo telesno, duševno in čustveno energijo, saj nas obkrožajo negativnost, izguba bližnjih, finančne težave in nenehne slabe novice. Zaradi tega smo nenehno v rdečem območju ali simpatičnem živčnem sistemu, ki je v območju boja ali bega. Raven kortizola je visoka, zato ne moremo prebaviti, absorbirati in asimilirati tistega, kar pojemo, kar vodi do občutka počasnosti in letargije.

Če se zjutraj zbujate neprespani, potrebujete več kav, da preživite jutro, in si vsako popoldne privoščite spanec, bi lahko poskusili v svojo rutino vpeljati ta poživljajoč jesenski napitek!

Eksplozivna in sladka kombinacija

V mešalniku zmešajte kivi, banane, poganjke špinače, mandljevo mleko in ingver. Ta živila so pravzaprav superživila, ki nam zagotavljajo potrebno obrambo za boj proti utrujenosti in boleznim to jesen. Prava energijska bomba, saj, kot poudarjajo strokovnjaki, je ingver zaradi protivnetnih in antioksidativnih lastnosti zanimiv za vključitev v napitek. Vsebuje tudi kalij in magnezij, ki dajeta energijo in zmanjšujeta utrujenost.

Če poganjki špinače zagotavljajo minerale, železo in cink, tri bistvene elemente za zdravje telesa, ki pomagajo tudi v boju proti sezonskemu izpadanju las, je kivi rudnik vitamina A in vlaknin.

Pijte ga brez slabe vesti, saj ima napitek tudi zelo malo kalorij!

Prirejeno po članku z GRAZIA FR

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Priljubljeni škornji 90-ih let doživljajo vrnitev: Modna dekleta po ulicah svetovnih prestolnic že paradirajo z retro modeli

Priporočamo tudi: 44-letna monaška princesa Charlene si je drznila obleči prosojno obleko in poskrbela za senzacijo

Najbolj brano