Ikone življenjskega stila, esteti brez meja, kreativni uporniki. Od mode, glasbe in baleta do kulinarike. Spoznajte močne ustvarjalce, osebnosti z neusahljivo energijo in nezgrešljivo prezenco, ki oblikujejo lepši svet, kot ga poznamo.

Elle bo v eni spektakularni noči, 7. novembra v Grand Hotelu Union, združila vse te velike talente, da skupaj proslavimo njihove dosežke.

Predstavljamo vam nominirance v posameznih kategorijah.

Nominacije

Modni oblikovalec

Nagrado bomo podelili oblikovalcu, ki ima izrazito prepoznaven oblikovalski DNA, s svojo nadarjenostjo gradi edinstven modni izraz in ustvarja trende, ki jih ni mogoče prezreti.

Medijski obraz

Nagrada bo šla v roke medijski osebnosti, ki nas navdušuje s svojo močno prezenco, neizčrpno energijo in ustvarjalnim potencialom.

Elle moški

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo.

Elle ženska

Nagrado bomo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

Mladi talent

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

Najboljša moška kolekcija

Moške kolekcije se v Sloveniji uvrščajo v segment, ki vedno bolj napreduje, zato ženske z uredništva Elle, ki tudi same rade skočimo v 'njegova oblačila', tokrat posebno pozornost posvečamo moški modi.

Elle nagrada leta

Vrhunec letošnjega dogodka Elle Style Awards je Elle nagrada leta. Prejme jo oseba, skupina oziroma projekt, ki s svojim delovanjem in zasnovo pomaga širiti slovensko modo tudi izven naših meja.

Novice

FOTO: Elle Style Awards 2016 by Škoda
Znani so zmagovalci Elle Style Awards 2016 by Škoda
Podelitev nagrad Elle Style Awards 2016 by Škoda
Predstavljamo nominirance za Elle Style Awards 2016 by Škoda