Igor Jagodic, chef restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu bo 4. aprila ob 19. uri gostil chefa Marija Curića Restauranta 360 z dubrovniškega obzidja.
Postrezite s smetano ali sladoledom.
Najboljši klasični koktajli iz 50-ih let prejšnjega stoletja.
Ne boste se jih naveličali!
Ste pripravljeni na praznična druženja? Če nimate ideje, kam z družino, prijatelji ali partnerjem, bo tole popolna ideja ...
Umetniška urednica revije ELLE je pripravila okusen brunch recept s sestavinami iz embalaže Tetra Pak.
V čudovitem ambientu Atrija glavne ljubljanske pošte na Čopovi ulici 11 bo od 6. do 11. decembra Ana Roš z ekipo Hiše Franko ustvarila nepozabno …
Eipprova ulica v Trnovem je ena najprijetnejših ulic ljubljanskega centra. Hedonizem ulice, ki je ena najstarejših trnovskih, opisuje že Valvazor v Slavi vojvodine Kranjske.
Kam na razvajanje brbončic? Tole je naš predlog ...
Ali po kuhanju testenine preprosto odcedite v kuhinjskem umivalniku? Obstaja dober razlog, zakaj tega od zdaj naprej nikoli več ne boste storili.
Za zahodni svet so insekti postali zanimivi šele v zadnjem obdobju, saj se izkažejo kot izjemno ekonomični in okolju prijazni za vzrejo; za razvoj in …
Priznani kuhar Gordon Ramsay je odkril recept za pasto karbonaro in predstavil postopek priprave, ki traja le 10 minut.
Za lahek prigrizek ob Netflixu.
Poslovite se od purana, račje paštete in tatarskega biftka, letošnje praznike bomo praznovali povsem zeleno. V svoji novi knjigi Moje veganske božične jedi kulinarična avtorica …