Tretji gala dogodek Elle Style Awards je za nami. Grand Hotel Union je namreč zaživel z uspehi ljudi, ki so se jim na uredništvu revije Elle želeli zahvaliti za njihova dela, le sedem pa je bilo tistih, ki so večer zaključili s posebnim priznanjem.

Nominacije

modni oblikovalec

Nagrado bomo podelili oblikovalcu, ki s svojo nadarjenostjo in inovativnostjo gradi edinstveni modni izraz, s svojim delom pa postavlja nove standarde na področju mode.

elle moški

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo.

elle ženska

Nagrado bomo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

mladi talent

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki se na svojem področju prebijajo v ospredje s prodornim in opaznim delovanjem.

oblikovalec modnih dodatkov

Nagrado prejme oblikovalec z unikatnim, inovativnim in vizionarskim delom, s katerim na področju oblikovanja modnih dodatkov postavlja nove standarde in trende.

model

Nagrado bomo podelili modelu, ki s svojim korakom najbolj opazno osvaja modne brvi ter z izrazom in držo oživlja modne kombinacije.

življenjsko delo

Vrhunec dogodka Elle Style Awards je nagrada za življenjsko delo. Prejme jo oseba, ki je s svojim delom in ustvarjalnim pečatom na svojem področju najbolj zaslužna. Njeno ime bo do podelitve nagrade ostalo skrivnost.

Novice

Vas zanima, kako poteka delovni dan na uredništvu Elle? Oglejte si tale video!
Kaj so po podelitvi nagrad Elle Style Awards 2015 by Škoda povedali nagrajenci
Na kratko o Mileni Eber Štimac, prejemnici nagrade za življenjsko delo na Elle Style Awards 2015 by Škoda
Foto: Obrazi slovenske elite na Elle Style Awards 2015 by Škoda
Tole so slovenski prejemniki nagrad Elle Style Awards 2015 by Škoda
Odgovorna urednica Elle, Barbara Sekirnik, o dogodku Elle Style Awards
Nasvet modne in lepotne urednice Elle o tem, kaj obleči na Elle Style Awards
Preverite, kdo so nominiranci za nagrade Elle Style Awards 2015 by Škoda
Elle Style Awards 2015 by Škoda