Tole so slovenski prejemniki nagrad Elle Style Awards 2015 by Škoda

12. 10. 2015

Tretji gala dogodek Elle Style Awards je za nami. Grand Hotel Union je namreč zaživel z uspehi ljudi, ki so se jim na uredništvu revije Elle želeli zahvaliti za njihova dela, le sedem pa je bilo tistih, ki so večer zaključili s posebnim priznanjem.

1 / 9

Skupinska fotografija letošnjih nagrajencev po podelitvi nagrad.

Elle Style Awards je eden od najpomembnejših dogodkov na našem modnem koledarju. Gre za ugleden mednarodni modni dogodek, katerega nagrade za najboljše ustvarjalne dosežke na modnem področju in drugih področjih, povezanih z življenjskim stilom, so prvič podelili v Londonu leta 1997. Prestižna priznanja so v svetu prejela nekatera najbolj znana imena s področja zabavne industrije in mode.

Nagrajenci Elle Style Awards 2015 by Škoda

Modni oblikovalec

Priznanje modni oblikovalec sta prejeli sestri Jelena in Svetlana Proković (JSP), ki že od leta 1992 delujeta na področju stiliranja, kostumografije in mode.

Elle moški

Nagrado je prejel slikar in performer Jaša Mrevlje-Pollak, ki od maja do novembra letos na odru beneškega bienala predstavlja Slovenijo.

Elle ženska

Priznanje je prejela produktna oblikovalka Nika Zupanc, ki je zaradi edinstvene oblikovalske govorice hitro postala prava zvezda na nebu produktnega oblikovanja.

Mladi talent

Tokratna zmagovalka v kategoriji mladi talent je diplomantka likovne pedagogike na pedagoški fakulteti Hana Karim, nedvomno obetavna oblikovalka nakita.

Oblikovalec modnih dodatkov

Nagrada je šla v roke Mileni Hrastnik in Dušanu Francu Hrastniku, ki sta od leta 2013 podpisana pod blagovno znamko Milenika Shoes.

Model

Nagrado je prejela Prisha Justinek, varovanka agencije Immortal Model Management, ki je vsekakor med opaznejšimi slovenskimi modeli.

Življenjsko delo

Nagrado za življenjsko delo je prejela Milena Eber Štimac, ki vodi družinsko podjetje z 90-letno tradicijo EBER krznarstvo.

ESA 2015

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan