Tam, kjer eleganca sreča karizmo in se jima pridruži še neomajna moč, se snidejo osupljive osebnosti, ki so s svojim delovanjem v zadnjem letu na nas pustile trajni pečat.

Gre za izjemne ustvarjalce, ki jih ni mogoče spregledati, in osebnosti, katerih prezenca nas spodbuja, da tudi sami zaplešemo zunaj okvirjev lastne predvidljivosti. Njihov življenjski slog, občutek za lepoto in izražanje ter ustvarjalnost so vir brezmejnega navdiha. Elle združuje vse te velike talente, da skupaj proslavimo njihove dosežke. Ob šestih kategorijah nagrad bomo podelili tudi nagrado leta za posebne dosežke. Dobitnik bo razkrit na dogodku Elle Style Awards.

Nominacije

ELLE mladi talent

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki so na svojem področju vse bolj opazne s svojim unikatnim ustvarjanjem in prodornim delovanjem.

ELLE oblikovalec

Nagrado bomo podelili oblikovalcu, ki ima izrazito prepoznaven oblikovalski DNA, s svojo nadarjenostjo gradi edinstven modni izraz in ustvarja stvaritve, ki jih ni mogoče prezreti.

ELLE ženska

Nagrado bomo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

ELLE moški

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; z močno osebnostjo prepričljivo osvaja občinstvo, s svojim delovanjem pa ima na svojem področju velik vpliv in pušča močan, edinstven vtis.

ELLE zeleno

Nagrado podeljujemo znamki ali projektu, ki s svojim trajnostnim delovanjem premika meje v družbi v smeri zelene zavesti oziroma usmerja njeno razmišljanje in vedenje k bolj planetu in zdravju prijaznemu pristopu.

ELLE športnica

Nagrado bomo podelili športnici, ki nas je v letošnjem letu navdihovala ne samo s svojimi športnimi uspehi, pač pa predvsem s svojo močno in navdihujočo osebnostjo, ki je osvajala tako naš čut za športne uspehe kot tudi naša srca.

Novice

Elle Style Awards: Milena Zupančič je prejela nagrado za življenjsko delo
Elle Style Awards: Janja Garnbret je prejela nagrado Elle Športnica
Elle Style Awards: Nelipot je prejel nagrado Elle Zeleno
Elle Style Awards: Primož Roglič je prejel nagrado Elle Moški
Elle Style Awards: Hana Stupica je prejela nagrado Elle Ženska
Elle Style Awards: Urška Pečnik je prejela nagrado Elle Mladi talent
Elle Style Awards: Mila.Vert je prejela nagrado Elle Modni oblikovalec
Elle Style Awards 2021: To so letošnji NAGRAJENCI!
Podelitev Elle Style Awards že to sredo! Ogledate si jo lahko tukaj
ELLE STYLE AWARDS 2021: Tukaj je seznam nominirank in nominirancev

Pokrovitelji: