Spoznajte močne osebnosti, ki so v zadnjem letu opazno sooblikovale naš svet. Ustvarjalce, ki jih ne moremo prezreti, osebnosti z nezgrešljivo prezenco in očitnim vplivom na družbo. 

Njihov življenjski slog, volja do pozitivnih sprememb ter občutek za izražanje in pretanjeno lepoto so nam v navdih, njihova kreativnost je intenzivna in ne pozna meja. Od mode do medijskega sveta, od trajnostnega pristopa do vplivnežev z vizijo. Elle bo 24. novembra na Ljubljanskem gradu združila vse te velike talente, da skupaj proslavimo njihove dosežke. Ob sedmih kategorijah nagrad bomo podelili tudi nagrado leta za posebne dosežke. Dobitnik bo razkrit na dogodku Elle Style Awards.

Nominacije

ELLE Modni oblikovalec

Nagrado bomo podelili oblikovalcu, ki ima izrazito prepoznaven oblikovalski DNA, s svojo nadarjenostjo gradi edinstven modni izraz in ustvarja stvaritve, ki jih ni mogoče prezreti.

ELLE Mladi talent

Elle posebno pozornost posveča nadarjenim mladim osebnostim, ki so na svojem področju vse bolj opazne s svojim unikatnim ustvarjanjem in prodornim delovanjem.

ELLE Ženska

Nagrado bomo podelili ženski, katere navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; s svojim delovanjem in močno osebnostjo prepričljivo osvaja svoje občinstvo in je navdih drugim ženskam.

ELLE Moški

Nagrado bomo podelili moškemu, katerega navzočnosti v javnosti ne moremo spregledati; z močno osebnostjo prepričljivo osvaja občinstvo, s svojim delovanjem pa ima na svojem področju velik vpliv in pušča močen, edinstven vtis.

ELLE Medijska osebnost

Nagrada bo šla v roke medijski osebnosti, ki nas navdušuje z močno prezenco, neizčrpno energijo in ustvarjalnim potencialom.

ELLE Nagrada za trajnostni pristop

Nagrado podeljujemo znamki ali projektu, ki s svojim trajnostnim delovanjem premika meje v družbi v smeri zelene zavesti oziroma usmerja njeno razmišljanje in vedenje k bolj planetu in zdravju prijaznemu pristopu.

ELLE Vplivnež z vizijo

Nagrado podeljujemo vplivnici, ki z uporabno, iskreno in kvalitetno vsebino vsakodnevno razveseljuje svoje sledilce, ob tem pa skrbno razvija navdihujočo lastno blagovno znamko in javnost večkrat osvešča tudi z družbenoaktivno vsebino.

Novice

ELLE STYLE AWARDS 2020: Tako je bil videti najbolj modni dogodek leta, ki se je sinoči prvič v zgodovini odvil na spletu (VIDEO)
Elle Style Awards 2020: znani so NAGRAJENCI!
NA TEJ POVEZAVI si DANES (ob 20. uri) V ŽIVO oglejte podelitev nagrad Elle Style Awards 2020
To so najlepše obleke preteklih podelitev Elle Style Awards
Se spomnite, kateri znani Slovenci so do sedaj vodili nagrade Elle Style Awards?
Elle Style Awards v številkah - spominjamo se preteklih let
Elle Style Awards 2020

Pokrovitelji: