Zamrznjen Aperol Spritz je ultimativni poletni koktajl. Imamo recept!
Bo jed mladega slovenskega chefa Žige Koprivca postala najbolj trajnostna jed na svetu?
Nov velik dosežek Tomaža Kavčiča in Gostilne pri Lojzetu: Dvorec Zemono postal prva Krug Ambassade v Adriatic regiji
Pozabite na Italijo, na degustacijo vrhunskih parmezanov se odpravite na Fontano vin Vodole
SODNIK LUKA JEZERŠEK
Za Luko lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih. S šestčlansko družino so dolgo živeli nad kuhinjo, ki jo je čez noč v domači garaži postavil njegov oče. V iskanju in proučevanju novih okusov so znali prisluhniti še tako zahtevnemu gostu, kar je tudi eden izmed glavnih razlogov za uspeh najbolj prepoznavne slovenske gostinske družine. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo.
Chef Jorg Zupan zapira restavracijo Atelje in na isti lokaciji odpira sodobno obedovalnico
Zakaj ne bi tokrat svojo penino spektakularno odprli kar s sabljo, sekiro ali s smučko? Tako enostavno je!
RECEPT: Zdravo in okusno kosilo po receptu Petre Parovel (ekskluzivno iz beSWY aplikacije)
Argeta Exclusive razkrila ime skrivnostnega chefa
Okusna vroča čokolada, ki je kot nalašč za jesen: Recept za zdravo različico tega omamnega napitka, ki se mu je težko upreti
Gwyneth Paltrow razkriva svoj izjemno zdrav recept toasta z avokadom: Obogatena različica avokadovega toasta, ki vas bo navdušila
S sirom do izgube kg? To so najmanj mastni in zdravi siri, ki jih lahko uvedete v svojo prehrano in vam lahko celo pomagajo celo shujšati
Ovsena kaša za zajtrk: Kako dobra je za vas in kako jo lahko vključite v svojo prehrano? Stavimo na recepte, ki vas bodo navdušili
Ana Roš
Najboljši recept za cezarjevo solato, ki ga lahko okusite, če ste vegetarijanci: Zdrava in okusna različica s tempehom in pečeno čičeriko