Pri svojih 60 letih ima telo supermodela: Cindy Crawford se že 30 let prehranjuje enako, a nikoli ne strada

24. 1. 2024
Slavna manekenka Cindy Crawford poleg dobre genetike vodi tudi zdrav življenjski slog, ki ji omogoča brezhiben videz. (foto: Profimedia)
Profimedia

Slavna manekenka Cindy Crawford poleg dobre genetike vodi tudi zdrav življenjski slog, ki ji omogoča brezhiben videz.

Nekdanja manekenka Cindy Crawford je pri skoraj 60 letih videti spektakularno in skoraj tako, kot da se v zadnjih treh desetletjih ni prav nič spremenila. Linija ene najbolj znanih manekenk na svetu je na zavidljivi ravni.

Ne spreglejte: 

Čeprav se lahko pohvali z dobro genetiko, Cindy ne izključuje gibanja in zdrave prehrane. Vendar stradanje ne pride v poštev. Cindy Crawford poje pet do šest majhnih obrokov na dan, sestavljenih iz 30 % beljakovin, 40 % ogljikovih hidratov in 30 % zdravih maščob.

Za zajtrk poje jajca, sir in rezino rženega kruha. Nato pride na vrsto sadna malica, za kosilo pa se na mizi znajdejo riba ali piščanec z zelenjavo in rezina kruha.

Popoldanska malica vsebuje sadje ali 30 gramov sira, večerja pa kuhana govedina, solata z oljčnim oljem in fižolom. Ob koncu dneva slavna manekenka spije kozarec jogurta ali kefirja.

Predelana hrana ne bo nikoli na njenem jedilniku, živila, kot so predelana žita, bel kruh, testenine in riž, uživa izjemno redko. Od priboljškov si včasih privošči kakšno kepico sladoleda in čokolado, a se zato izogiba obilnim obrokom in prigrizkom med obroki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Vsaj 3-krat na teden poskuša narediti 20 minut kardio vadbe, čemur sledi še 30 minut izpadnih korakov, počepov in vaj z utežmi.

"To je nekaj osnovnih stvari, ki sem se jih naučila pred 30 leti," je priznala in sodeč po tem, kako lepo se stara, oziroma po tem, da je videti, kot da se je zanjo čas ustavil, so to navade, ki bi se jih morali vsi držati.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penelope Cruz opažena z drastično spremembo svoje pričeske v slogu Grace Kelly, ki bo hit leta 2024

Priporočamo tudi: "Hrana za tolažbo", ki jo je princesa Diana uživala vsaj enkrat na teden: Bogata vegetarijanska jed, ki jo morate preizkusiti (recept)