Od ponesrečenega videza do ene najlepših: 15 kreacij z rdeče preproge letošnjih Emmyjev, o katerih se največ govori

16. 1. 2024

Smo sredi sezone podeljevanja nagrad, in če so bile v nedeljo na vrsti nagrade Critics Choice Awards 2024, so bile sinoči na vrsti nagrade Emmy 2024. Selena Gomez, Jenna Ortega ali Christina Ricci so na rdeči preprogi televizijskega večera, na katerem so se uvrstile tudi na ta seznam, blestele kot še nikoli prej.

Za trenutek pustimo ob strani kinematografijo in vso pozornost namenimo televiziji na večeru, v katerem so bile glavne junakinje serije. Netflix, HBO, Disney+ in Amazon Prime imajo v svojem katalogu serije, ki so bile nocoj nagrajene, in če jih še niste videli, je čas za maraton.

Igralci in igralke, ki so bili sinoči nominirani, so nam pokazali svoje najboljše videze na rdeči preprogi, kjer so bile glavne protagonistke obleke iz bleščic, žameta in prosojnih tkanin. To je bil večer, v katerem so presenetile, vendar niso ostale v ozadju, saj so zapustile črno obleko in v svojih stilih uvedle novosti kot še nikoli prej. V fotogaleriji si oglejte videze gostov, ki so se sprehodili po rdeči preprogi podelitve nagrad Emmy 2024, o katerih se največ govori.

1 / 16
Profimedia
Profimedia