Cindy Crawford in Dakota Johnson dokazujeta, da so to škornji, v katere lahko enkrat investirate in jih nosite vse življenje

24. 11. 2023
Cindy Crawford in Dakota Johnson dokazujeta, da so to škornji, v katere lahko enkrat investirate in jih nosite vse življenje (foto: Profimedia)
Profimedia

Celo zvezdnice so visoke črne škornje spremenile v zimsko obutev, ki nikoli ne spodleti.

Čeprav so srebrni čevlji ali močnejši odtenki, kot je rdeča (absolutna barva zime), hit, letni časi jasno kažejo, da se vedno vračamo k istim starim osnovam. To je okvir, ki upravičuje vrnitev salonarjev, belih superg, ki nikoli ne gredo iz mode, in tudi visokih škornjev v črni barvi. Pravzaprav, če govorimo o tej barvi, ko govorimo o zimski obutvi, bi bila primerna vsaka višina in model, vendar najnovejši videz zvezdnic jasno kaže, da so visoki škornji do sredine stegen najbolj vsestranska in laskava izbira za zimo.

To je jasno pokazala Dakota Johnson, ki se je v New Yorku udeležila dogodka za raziskave proti depresiji v škornjih, o katerih se bo zagotovo govorilo: so visoki, črni, s tanko peto, predvsem pa s koničastim zaključkom, kar je trend, ki se uveljavlja že za pomlad-poletje 2024. Igralka se je odločila, da jih bo kombinirala s črnimi usnjenimi hlačami, belo srajco in bež suknjičem iz debelega blaga. Kljub temu da je šlo za osnovni stajling, je njena oversize silhueta prevladovala nad preostalim delom obleke. Igralka je svoj vsakdanji videz opremila z Guccijevo torbico, ki jo je italijanska hiša oživila iz časov Toma Forda.

V bližini sta se Cindy Crawford in Kaia Gerber udeležili dogodka Omega v tovarni Chelsea Factory v Velikem jabolku. Obe sta bili oblečeni v črni obleki in dodatkih od glave do peta. V nasprotju s hčerkinimi petkami je Cindy izbrala visoke črne škornje, ki jih je kombinirala z laskavo obleko s širokimi rokavi in V-izrezom. Tako kot Dakota Johnson je tudi ona dokazala, da je to vsestranski čevelj kot noben drug, čeprav je bila v njenem primeru konica prsta nekoliko mehkejša, kar je bolj brezčasna poteza za škornje, v katere je vredno enkrat investirati in jih nositi vse življenje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so superge, ki jih ta hip obožujejo najbolj modne zvezdnice

Priporočamo tudi: To je vadba in jedilnik, ki se ju Severina drži že leta: Zahvaljujoč njima ima linijo kot pri dvajsetih

Prisluhnite pogovoru s Petro Kerčmar v podkastu Greenroomu.