Slika 2/4

Na srečo lahko trebušno maščobo izgubimo z uživanjem prav posebnega sadja, kivija. Kivi sodi med najboljše sadje, ki ga lahko jeste, če želite shujšati. Vsebuje veliko vode, malo kalorij in veliko vlaknin. Zato je lahko odličen za prigrizek ali kot del zdravilnega smutija za zajtrk. Velika količina vitamina C v kiviju je ključna za zmanjšanje telesne teže.
Kivi je živilo iz skupine agrumov in vsebuje veliko vitamina C, ki velja za odlično sredstvo za kurjenje trebušne maščobe. Je zdrav in okusen sadež, ki ga obožujejo številni ljudje. Jedilna kislina, ki je prisotna v kiviju, kuri maščobe hitreje kot katero koli drugo alternativno živilo. Kivi pomaga tudi pri zadrževanju vode.

Dehteči sadež je znan po tem, da naravno pospešuje prebavo. Kivi vsebuje encim aktinidain, ki pomaga pri prebavi beljakovin v telesu. Dobra prebava in trajnostna izguba telesne teže gresta z roko v roki. Slaba prebava lahko ovira razgradnjo delcev hrane, kar lahko vpliva na presnovo in povzroči povečanje telesne teže. Pod naslednjimi fotografijami preberite, kako vam lahko pomaga pri hujšanju.

Profimedia

Najbolj brano