Ta barva pedikure je hit letošnjega poletja: Naj vaša stopala zasijejo v poletnih odtenkih

Novi poletni odtenki barv in pedikura, ki vas bo zasvojila!

Ta barva pedikure je hit letošnjega poletja: Naj vaša stopala zasijejo v poletnih odtenkih - Foto: Instagram

Močno upamo, da bomo v tej sezoni lahko svojim hišnim copatom omogočili prepotreben počitek in končno pokazali svoja urejena stopala. Pravzaprav bo veliko priložnosti, da se po mestu sprehodite v elegantnih sandalih s trakovi, kar pomeni, da bodo vaši prsti na nogah deležni veliko pozornosti. Zato ne smete kar zgrabiti najbližjega laka - čas je, da razmislite o glavnih barvnih trendih pedikure za poletje 2022. Na srečo, ne glede na to, ali ste oseba, ki ima rada, da lak na vaših skrbno negovaih nohtih na nogah že od daleč izstopa, ali pa se ne oddaljujete od ljubih nevtralnih barv, boste na spodnjem seznamu našli trenutno aktualen odtenek.

Ne spreglejte: 

Nepričakovano, a povsem resnično se zdi, da je geslo letošnjega poletja "dzni toni in odtenki". Bolj drzen las, ko bomo izbrali, bolj bomo živeli v koraku s trendi. Strokovnjaki za nego nog in rok menijo,  da se bodo ljubitelji pedikure to poletje bolj nagibali k svetlim in neonskim odtenkom kot k pastelnim. Pastelne barve so imele spomladi dober uspeh, vendar so ljudje to poletje pripravljeni na nekaj bolj zabavnega in spontanega, saj bodo letos zaradi ponovnega odprtja nekaterih prireditev in restavracij končno lahko zapustili svoj dom in uživali v poletju. Vendar to ne pomeni, da pastelne barve niso vključene - tudi nežno modre in vijolične barve so v sezoni in so enako lepo videti na nogah kot na rokah. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Poletje je tik pred vrati, zato je čas, da prenehate s svojim početjem in izvlečete škarjice za nohte, pilice in najljubše lake. Spodaj najdete osem barv za pedikuro, za katere strokovnjaki menijo, da bodo poleti v ospredju.

1. Bleščice

Strokovnjaki za nego rok in nog pravijo, da bleščice niso namenjene samo praznikom. Nič ne daje takega tona zabavi na soncu kot bleščeči prsti na nogah. Nikoli ne morete zgrešiti s klasičnim bleščečim odtenkom, kot sta srebrna ali zlata. Če pa si želite spremeniti barve, poskusite s pastelnimi ali neonskimi bleščicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

2. Sinje modri odtenki

Strokovnjaki za nego rok in nog trdijo, da bodo to poletje v trendu nebesno modri odtenki, kot je Mali-blue Shore podjetja O.P.I. Spokojna klasika, kot je nebesno modri lak, je popoln način, da nosimo občutek pobega za konec tedna. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OPI (@opi)

3. Živo oranžna

Strokovnjaki trdijo, da je trend neonsko oranžne barve najbolje opisati z besedami: "Izberite udarne barve na prstih noge, ki spregovorijo prej kot vi!" Videz se morda zdi precej zastrašujoč, vendar ga še ne odpišite. V dneh, ko je vaša obleka sestavljena iz nevtralnih barv od glave do peta, si namažite živahen odtenek, ki bo poskrbel za vznemirljiv barvni pop.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ORLY (@orly)

4. Popolni beli odtenki

Dobra novica za vse minimaliste: Neprosojna bela bo to poletje ena najbolj priljubljenih barv za pedikuro. Ta barva je nevtralna, čista in se ujema z vsem, pojasnjujejo strokovnjaki. Čist in svež odtenek je videti dobro na vsaki osebi, ki ga nosi. Za nežen prosojen videz se odločite za en sloj, za bolj prekrivni učinek pa za dva ali tri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

5. Svetlo zelena

Zelena je letos na splošno zelo priljubljena barva v modi in lepoti, zato bo to poletje seveda vroča neonsko zelena. Pri tej barvi lahko izbirate med številnimi različnimi odtenki. Za začetek je bil trend svetle grahove barve nohtov hit med vplivneži in bo verjetno pridobival na veljavi vse poletje. Lahko pa se odločite tudi za bolj limonaste odtenke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEAR NOVA (@pearnova)

6. Ljubka viola

Nežne pastelno vijolične barve so videti čudovito in se ujemajo s praktično vsem. Strokovnjaki pravijo, da je ta barva popolna barva za pedikuro za nekoga, ki želi nekaj univerzalnega, a sodobnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

7. Barva fuksije

Vroča rožnata barva zdaj ni le velik trend v modni industriji, strokovnjaki pravijo, da ljudje ta odtenek uporabljajo tudi za prste na nogah. Ta odtenek je svetel, zabaven in se dobro ujema z različnimi sandali. Dobesedno kriči poletje, ugotavljajo strokovnjaki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People of Color® Beauty (@peopleofcolorbeauty)

Fotografije: Instagram/@tombachik

Preberite še: Princ Harry je “besen” in meni, da jima z Meghan Markle kraljeva družina “dolguje opravičilo” po praznovanju platinastega jubileja. Poglejte, zakaj

Priporočamo tudi: 6-dnevna dieta po kateri več ne boste napihnjeni, poskrbela pa bo za razstrupljanje in čiščenje vaših jeter

Najbolj brano