Princ Harry je “besen” in meni, da jima z Meghan Markle kraljeva družina “dolguje opravičilo” po praznovanju platinastega jubileja. Poglejte, zakaj

Biografinja Angela Levin trdi, da bo princ Harry od kraljeve družine zahteval opravičilo. Trdi, da se Harry verjetno počuti "zelo razburjenega, saj je bil na dogodku večinoma prezrt". Na štiridnevnem praznovanju platinastega jubileja so Susseške v javnosti videli le enkrat.

Princ Harry je “besen” in meni, da jima z Meghan Markle kraljeva družina “dolguje opravičilo” po praznovanju platinastega jubileja. Poglejte, zakaj - Foto: Profimedia

Princ Harry se je med kraljičinim platinastim jubilejem verjetno počutil "popolnoma besnega" in bi lahko od kraljeve družine "zahteval opravičilo", meni strokovnjakinja.

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta se na kraljičinem platinastem jubileju le enkrat pojavila v javnosti, čeprav sta s svojima otrokoma Archiejem in Lilibet priletela iz ZDA.

Vendar sta se zakonaca srečala s kraljico, čeprav naj bi bila njuna prošnja za fotografijo njenega veličanstva, na kateri bi se prvič srečala z njunim najmlajšim otrokom, zavrnjena.

Biografinja Angela Levin, ki je s Harryjem preživela eno leto, je zdaj izjavila, da se princ verjetno počuti, kot da mu "dolgujejo opravičilo" in da je bil na štiridnevnem praznovanju "večinoma prezrt".

Dodala je, da naj bi bil princ Harry zaradi tega "popolnoma besen".

Po besedah Levinove je bilo jasno, da je bil Harry nezadovoljen, ko se je v petek udeležil zahvalne maše v londonski katedrali svetega Pavla.

Za The Sun je povedala: "Tistega dne mi je najbolj padla v oči Harryjeva jeza - svoja čustva nosi na obrazu in videti je bil popolnoma besen.

"Mislim, da je to zelo zanimivo - lahko bi čutil marsikaj. Ne vem, ali ga je zajel val čustev zaradi tega, čemur se je odpovedal."

Levin je dodala: "Mislim, da bi bil zelo, zelo razburjen, ker so ga večinoma prezrli. Še vedno se mu zdi, da so mu dolžni opravičilo."

Vendar pa je kraljeva strokovnjakinja dejala, da je Harry "tisti, ki bi se moral opravičiti".

Trdila je tudi, da Harry in Meghan nista preverila urnika princa Williama in Kate Middleton, preden sta ju povabila na rojstnodnevno zabavo za Lilibet v Frogmore Cottage.

Kate in William sta bila takrat v Walesu s princem Georgeem in princeso Charlotte.

Do tega je prišlo po tem, ko je Levin za GB News povedala, da si je Netflix za dokumentarno serijo, ki jo snema, želel zagotoviti posnetke Harryja in Meghan s člani kraljeve družine, kot sta kraljica in princ William.

Omeniti velja, da naj bi princu Harryju in Meghan Markle povedali, da "ni možnosti" za uradno fotografijo, na kateri bi kraljica spoznala njuno enoletno hčerko Lilibet.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če ne marate mini kril, morate poskusiti enega izmed teh 5 trendnih modelov

Priporočamo tudi: Slavna dieta Kim Kardashian: Obljublja izgubo kilogramov in postavo, o kateri ste do sedaj le sanjali

Najbolj brano