“Reverse ombre” je najbolj zaželen trend poletja: Drzno pričesko je najprej pokazala Billie Eilish, sledila so ji števila modna dekleta

14. 6. 2022
“Reverse ombre” je najbolj zaželen trend poletja: Drzno pričesko je najprej pokazala Billie Eilish, sledila so ji števila modna dekleta (foto: Instagram)
Instagram

"Reverse ombre" pričeske so postale vodilni trend za poletje 2022. Si drznete narediti spremembo?

Eden najbolj nenavadnih trendov, tako imenovani »reverse ombre«, je doživel svojih 5 minut slave. Čeprav je bil povsem nepričakovan, je zelo hitro ukradel srca lepotnih navdušencev, ki ljubijo, da je njihova pričeska sama po sebi "statement peace", proslavila pa jo je nihče drug kot slavna pevka Billie Eilish.

Tako kot že ime pove, se "reverse ombre" osredotoča na vaše korenine, in ne na konice, kot nam je bilo poznano do sedaj. Billie je postala prepoznavna po svetlo zelenem izrastku, ostale lase pa je pustila v črnem odtenku. Če je bila Billie Eilish pionirka tega trenda, pa so sedaj pričesko posvojili tudi vsi ostali ljubitelji drznega in izvirnega. 

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

V zadnjih nekaj letih je skoraj vsaka zvezdnica kdaj eksperimentirala s tradicionalnim videzom temnih korenin in svetlih konic, vendar je obrnjena gradacija ta trend ponesla na novo raven.

Tako je postala znana influencerka Molly O’Malia, potem ko si je koren las pobarvala v pepelnato barvo, ki se na koncu rahlo zlila s konicami las v barvi lešnika. Sama je svoj dopolnila s frufrujem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINH PHAN (@bescene)

Če vam je takšen stil všeč, ga le posnemajte. Stilisti celo pravijo, da bo reverse ombre prišel do izraza pri asimetričnih ali francoskih pažih, pa tudi pri pričeskah po navdihu 2000-ih, kakršno je nosila Victoria Beckham. Trend lahko kombinirate tudi s frufrujem, priljubljenim "shagom" ali pričeskami s številnimi plastmi.

Ta videz bo zagotovo poskrbel za vašo pristnost in pritegnil poglede, vendar je pomembno, da ne pozabite ene stvari! "Reverse ombre" je bolj zahteven za vzdrževanje, ker boste morali nenehno barvati koren, zato ni dobra rešitev, če niste ljubitelj redne rasti narastka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINH PHAN (@bescene)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINH PHAN (@bescene)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj zdravi oreščki, ki jih lahko dodate svoji prehrani za spodbujanje rasti las, krepitev odpornosti in še mnogo več

Priporočamo tudi: Naravna sestavina, ki spodbuja rast las: Kapnite jo v svoj šampon ali pa si z njim zmasirajte lasišče