Tanja Ribič pozna izvrsten trik, kako popestriti preprost pleten pulover

Barva pletenine poudari njene oči.

Tanja Ribič pozna izvrsten trik, kako popestriti preprost pleten pulover - Foto: POP TV

Ni skrivnost, da je priljubljena igralka Tanja Ribič ženska z izvrstnim modnim slogom, ki so ji blizu barve, obenem pa tako športni, kot tudi elegantni kosi.

V teh dneh se je s svojimi igralskimi kolegi iz MGL-ja mudila na gostovanju v Skopju, in sicer na regijskem festivalu RUTA. Ekipa naših igralcev je imela nekaj časa na voljo tudi za odkrivanje lepot Severne Makedonije. Tanja je za sprehod po glavnem mestu tako oblekla čudovit moder pleten pulover in ga popestrila s kosom, ki je del skoraj vsake omare.

Preberite tudi: Nikoli ne uganete, katere barve trenč plaščev bomo oboževali to sezono

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Skombinirala ga je namreč s klasično belo srajco, tako pa je pletenina prišla le še bolj do izraza. Ovratnik srajce, ki kuka izven pletenine, je tako elegantna pika na i celotnemu stajlingu.

To pa ni prvič, da je Tanja postregla z barvnimi kosi izven poletnih mesecev. Pred dnevi nas je namreč navdušila tudi s to roza srajco, ki je kot nalašč za ženske nad 40 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Fotografije: POP TV in IG

Preberite še: Anne Hathaway najbolj čudovit suknjič iz tvida letošnje jeseni in zime kombinirala s klasičnim črnim pulijem

Priporočamo tudi: Zara je poustvarila najljubše čevlje Grace Kelly v njenem najbolj vsakdanjem videzu z zavihanimi kavbojkami

Najbolj brano