Tanja Ribič v popolni lahkotni bundi za ženske, ki obožujejo udobje

25. 10. 2022
Tanja Ribič v popolni lahkotni bundi za ženske, ki obožujejo udobje (foto: Instagram/ @tanja__ribic)
Instagram/ @tanja__ribic

Tudi če udobje postavljate na prvo mesto, to še ne pomeni, da morate za to žrtvovati svoj modni slog. In Tanja je pravi dokaz. 

Tanja Ribič ve, kako izbrati popoln kos, ki je praktičen, a ravno tako moden. V Skopju v Makedoniji. "Takole zgleda, ko te prime domotožje v tujih krajih. 😄.
Čeprav razloga za kakšno domotožje ni bilo, saj so Makedonci bratsko skrbeli za nas," je zapisala pod videoposnetkom, ki ga je objavila na Instagramu. 

Na vožnji z ladjico je nosila svetle ozke kavbojke, bele nogavice in bele čevlje. Belo tematiko je nadaljevala s svojo kratko jakno na zadrgo. Kontrast je nato dosegla s sončnimi očali s temnimi okvirji. 

Preberite še: Klasične pajkice so izginile, Victoria Beckham namesto njih prisega na ta trend hlač

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

V komentarju se je Tanja razpisala še o sovjem doživetju Makedonije, ko so MGL gostovali v Skopju na festivalu RUTA. 

"Joj, kako bi bili moji Slovenci ponosni, ko bi videli, s kakšnim bučnim, dolgotrajnim aplavzom so nas nagradili! Tisti občutek, ko vidiš, da eden za drugim vstajajo s sedežev z visoko ploskajočimi rokami. Še zdajle, ko tole pišem, me obliva kurja polt..!"

"In naslednji dan kritika, da je naša predstava, ki jo je režiral njihov rojak Aleksandar Popovski biser, ki ga Makedonija ni videla in doživela leta!! Domov smo šli vsi ustvarjalci prepolnih src. Hvala vam, dobri ljudje! Zavedajmo se, da le radost rodi radost! 🙏🙌❤️❤️❤️."

Njen celoten zapis pa si lahko preberete na Instagramu. 

Preberite še: "Movie lips" so najnovejši lepotni trik s TikToka: Vse o tehniki nanašanja šminke, ki vam bo dala kinematografski zaključek

Priporočamo tudi: Prisegate na trendne mokasine? Pozabite na črno, modna dekleta jih to jesen nosijo v tej barvni kombinaciji

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan