Anne Hathaway najbolj čudovit suknjič iz tvida letošnje jeseni in zime kombinirala s klasičnim črnim pulijem

Glavni del videza smo na modni brvi opazili že pred šestimi meseci in nič ni lepšega, kot videti, kako ga je igralka prilagodila s svojo osebno noto.

Anne Hathaway najbolj čudovit suknjič iz tvida letošnje jeseni in zime kombinirala s klasičnim črnim pulijem - Foto: Profimedia

Anne Hathaway je sredi promocijske turneje za enega najbolj pričakovanih filmov leta: Čas armaggedona. To lahko pomeni, da z vsakim njenim javnim nastopom dobimo nov navdih za čudovit jesenski stajling. Vse se je dobro začelo na filmskem festivalu v Cannesu, kjer smo igralko videli v novem retro slogu, ki je bil zelo primeren za francosko riviero.

Ameriška igralka Anne Hathaway se je vrnila kot Valentinova muza v rožnati mini obleki Barbie, ki je prevladovala poleti. Pred kratkim smo jo na 60. newyorškem filmskem festivalu videli v obleki in škornjih, prekritih z bleščicami in kristali od glave do peta.

Kako Anne Hathaway blazer obleko kombinira z visokimi škornji 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Walsh (@erinwalshstyle)

Preden se je udeležila še ene filmske obveznosti, jo je njena stilistka Erin Walsh fotografirala na hotelskem hodniku, kar odlično ponazarja igralkino očarljivo osebnost. Oblečena v rožnat stajling z blazerjem in škornji je igralka pripravljena na vse obveznosti, ki ji pridejo na pot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MICHEALLA (@micheallastyles)

Roza suknjič s pepita vzorcem iz tvida, opažen na modni reviji Versace za jesen in zimo 2022/23

Šest mesecev prej smo si ogledali modrno revijo Versace jesen/zima 2022/23, kjer je drzna kolekcija superkratkih oblačil in gotskih čevljev s platformo samo čakala, da si utira pot v garderobo generacije Z. Anne Hathaway je s strokovnim znanjem svojega stilista dokazala, da za nošenje oblačil, ki jih imaš rad, ni treba imeti določene starosti, saj je igralka opustila mini krilo in škornje s peto ter oblekla prevelik blazer z nogavicami in visokimi škornji. Ta nova kombinacija ne bi mogla biti bolj prefinjena.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kar se zgodi pred zaslonom, ostane pred zaslonom: Dekleta z uredništva so izdala svoj največji "guilty pleasure"

Priporočamo tudi: Astrologi trdijo, da so to 4 najbolj ambiciozna astrološka znamenja: Nihče in nič jih ne more zmotiti na poti do cilja

Najbolj brano