Zara je poustvarila najljubše čevlje Grace Kelly v njenem najbolj vsakdanjem videzu z zavihanimi kavbojkami

Grace Kelly z zavihanimi ravnimi kavbojkami, moško srajco, ruto namesto pasu in mokasini, ki jih Zara zdaj ponuja za 25,95 €.

Zara je poustvarila najljubše čevlje Grace Kelly v njenem najbolj vsakdanjem videzu z zavihanimi kavbojkami - Foto: Profimedia

Grace Kelly smo le redko videli v običajnih oblačilih. Veliko manj v hlačah in še manj v kavbojkah. Lahko pa potrdimo, da je bila to obleka, ki jo je nosila in seveda kombinirala na najbolj uspešen in brezčasen način. Videz Grace Kelly, o katerem govorimo, bi lahko bil pravzaprav iz današnjih dni, a je iz leta 1954.

To še enkrat dokazuje, da če se oblačite klasično, izberete dobra oblačila in ne sledite ekstremnim trendom le v detajlih, se videz nikoli ne izjalovi. Videz Grace Kelly iz leta 1975 je eden najbolj ležernih, kar jih je kdajkoli v življenju nosila: zavihane ravne kavbojke, moška srajca in predvsem ravni čevlji na nogah.

Grace Kelly smo vajeni videti z visokimi petami, vendar je v tem videzu nosila ravne čevlje, natanko najbolj modne čevlje tistega trenutka: mokasine. Videz, ki ga lahko posnemamo, in tudi Zara je posnemala točno ta model klasičnih črnih ravnih mokasinov. Tudi preostali videz lahko brez težav najdete v tej priljubljeni španski trgovini.

Ta videz Grace Kelly z mokasini nas navdušuje zaradi preprostosti obleke, saj jo je tako dostopno posnemati z osnovnimi oblačili in mu z dodatki dodati svoj slog. Grace Kelly je za mnoge ena od velikih brezčasnih ikon mode 40. in 50. let prejšnjega stoletja z oblekami z izrazitim pasom.

Toda Grace Kelly nam je pustila navdih tudi v hlačah, kavbojkah, ravnih čevljih in oblačilih, ki jih že imamo v svoji omari. Izberite priložnost, ob kateri boste nosili ta priložnosten stajling Grace Kelly, poln sloga. 

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 35, 95 evrov

Zara, cena: 25, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Julia Roberts osupljiva v roza obleki, primerni za princeso

Priporočamo tudi: To je očiten pokazatelj, da bi imela princesa Diana težave z Meghan Markle

Najbolj brano