To je očiten pokazatelj, da bi imela princesa Diana težave z Meghan Markle

Več kot 25 let po smrti princese Diane nad kraljevo družino še vedno visi njena senca.

To je očiten pokazatelj, da bi imela princesa Diana težave z Meghan Markle - Foto: Profimedia

31. avgust je bil pomemben datum za kraljevo družino, saj je minilo 25 let od smrti princese Diane v prometni nesreči v Parizu. Toda kljub pretečenim letom je Dianina senca še vedno prisotna v medijih in srcih Britancev, ki nikoli ne bodo pozabili svoje princese. Mnogi se sprašujejo, kakšen bi bil odnos med lady Di in Meghan Markle, ženo njenega najmlajšega sina.

Napeto razmerje?

Pred nekaj tedni je Tina Brown, avtorica knjig "Diana, intimna kronika" in "The Palace Papers", pojasnila, da je bila valižanska princesa zelo zaščitniška do svojih dveh sinov in da ji ne bi bilo všeč vedenje Meghan Markle do princa Harryja. Menila bi, da je preveč vsiljiva. In ni edina, ki tako misli. John Swannell je fotograf in dobro pozna kraljevo družino, saj ga je lady Di sama najela za fotografiranje svojih otrok. Po njegovem mnenju Diana svoje snahe ne bi marala: "Mislim, da je ne bi marala, ker bi mislila, da ji je ukradla sina," je Swannell povedal za Daily Mail. "Zdaj je kot lutka."

Komentarji, ki gredo v popolno nasprotje od tega, kar si mislita princ Harry in Meghan Markle, ki sta prepričana, da gresta po stopinjah Lady Di, da se osamosvajata in oddaljujeta od kraljeve družine.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Modna in lepotna ikona Sophia Loren pri 88 letih na rdeči preprogi blesti v povsem belem videzu

Priporočamo tudi: Tanja Ribič navdušila v rožnati srajci za ženske nad 40 let

Najbolj brano