Melania Trump na Florido prispela v čudoviti obleki s pisanim vzorcem

Od črnega kostima do pisane obleke.

Melania Trump na Florido prispela v čudoviti obleki s pisanim vzorcem - Foto: Profimedia

Zakonca Trump sta prispela na Florido, potem ko sta zapustiča Belo hišo na dan inavguracije.

Po odhodu iz Washingrona črni jakni Chanel in obleki Dolce & Gabbana, združeni s petami Christian Louboutin, je nekdanja prva dama prispela v sončno državo v živahni svileni obleki Gucci s potiskom.

Videz, ki se navdihuje iz šestdesetih in sedemdesetih let, nosi oranžno in mornarsko barvo s šesterokotnim vzorcem. Obleka je minimalistične silhuete z okroglim vratnim izrezom in rahlo širšimi dolgimi rokavi.

Melania se je odločila za bolj udobno obutev, saj je izbrala mornarsko modre čevlje z nizko peto in koničastim zaključkom znamke Roger Vivier.

Melanijin stajling je bil nedvomno veliko bolj živahen od bolj umirjenega, s katerim se je posloviti na Južni trati v Washingtonu.

Pred predsedniško inavguracijo je Melania v nedeljo imela tudi poslovilni govor. Nekdanja manekenka je izrazila, da "mi je bila v čast služiti kot prva dama ZDA". Dotaknila se je tudi tekoče pandemije koronavirusa in njene kampanje Be best.

Melania je za ta dan izbrala evropske blagovne znamke

Glavna modna kritičarka in modna direktorica New York Timesa Vanessa Friedman je tvitnila, da je bil Melanijin črn stajling primeren konec njenega časa prve dame, saj je nosila svoje "najljubše blagovne znamke", pri čemer niso sodelovali ameriški oblikovalci.

Bivša prva dama je imela navado nositi evropske znamke v času predsedovanja svojega moža, njena naklonjenost pa se je mnogim zdela ironična glede na predsednikovo politiko "America First" in poudarek na domači trgovini.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta kontroverzen pulover je nedvomno najboljši kos za stiliranje. Poglejte, kje ga kupiti

Priporočamo tudi: Katero cvetje in šopek se najbolje ujemata z vašim nebesnim znamenjem? Poglejte tukaj

Najbolj brano