Nov škandal Melanie Trump, ki ga od take dame ne bi pričakovali. Bo to zadnji, preden zapusti Belo hišo?

Po govoricah o ločitvi Melania zdaj noče sprejeti Jill Biden v Belo hišo.

Nov škandal Melanie Trump, ki ga od take dame ne bi pričakovali. Bo to zadnji, preden zapusti Belo hišo? - Foto: Profimedia

Nenavadno. V želji, da bi na "nevtralen" način opisali način, na katerega je Melania Trump igrala vlogo prve dame, bi lahko rekli le to: iracionalno. Nepisana pravila, v vsakem primeru pa kršena, daljše odsotnosti, dvomljive odločitve in obleke, ki so sprožile mnoge razprave: Melania se je vedno postavila proti vsem, kar je bilo "vedno narejeno za dobro prakso, dobro izobrazbo ali priložnost".

Zdaj pa je mogoče meja med nekonformizmom in agresijo prestopila: Melania je zdaj sama proti vsem. Proti možu Donaldu, od katerega se zdi, da se bo ločila takoj po slovesu od Bele hiše, pa tudi proti Joeu in Jill Biden, novemu predsedniku in prvi dami ZDA.

Nestvarna je pravzaprav dobrodošlica, ki sta jo Trumpova sklenila za novi predsedniški par: na eni strani se je Donald odločil, da ne bo sodeloval pri Bidenovi inavguracijski slovesnosti (kar se še ni zgodilo), na drugi pa je Melania zavrnila Jill Biden za običajna srečanja prve dame, na katerem bivša in bodoča prva dama razpravljata o podrobnostih predsedniškega življenja.

Da ne omenjamo, da je imela Melania številne znane in močne primere takega ravnanja. Dejansko je dobrodošlica, ki so jo Bushevi pripravili za Obamove, vtisnjena v spomin Američanom: medtem ko je George W.  pripravil mape s podrobnimi pojasnili o tem, kaj bo Barack našel ob njegovem prihodu, sta Laura in Michelle dolgo časa razpravljali o tem, kaj pomeni biti prva dama (od varnostnih pravil do tega, kako vzgajati otroke v Beli hiši).

Michelle Obama je sama pozdravila Melanio kljub krvavi volilni kampanji, v kateri je Trump sprožil številne rasistične napade (z neutemeljenimi govoricami) proti Baracku. Kljub temu pa je bil prehod miren in z namenom, da bi živeli civilno, tudi v tem primeru.

V Združenih državah Amerike, ki jih je opustošila pandemija in so jih ranili prizori s Kapitola, bi to zadnjo novico lahko šteli za škandal znotraj škandala, s čimer bi verjetno končali priljubljenost enega najbolj kontroverznih predsednikov v zgodovini Združenih držav Amerike. Čakanje na začetek drugega postopka obtožbe ...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Anne Heathaway razkrila, da jo že celo kariero kličemo po napačnem imenu

Priporočamo tudi: Julia Roberts je v teh kavbojkah videti izjemno! Želeli jo boste posnemati

Najbolj brano