Kate Middleton drugi dan praznovanja jubileja nosila čudovito pastelno obleko oblikovalke Emilie Wickstead

Vojvodinja Cambriška je včeraj prispela v londonsko katedralo svetega Pavla, kjer se je udeležila nacionalne zahvalne maše ob kraljičinem platinastem jubileju. In če je dan prej začetek proslave otvorila v slonokoščeni barvi, je tokrat svojo prezenco odela v rahlo temnejši ton in se odločila za prilegajočo se bledo rumeno obleko. V fotogaleriji si oglejte, kako se rumena barva prilega čudoviti Kate Middleton. 

Slika 1/3

Drugi dan praznovanja platinastega jubileja se je začel z nacionalno zahvalno mašo za kraljico v katedrali svetega Pavla. Udeležili so se je ugledni politiki, prejemniki odlikovanj ob kraljičinem rojstnem dnevu, ključni delavci in člani kraljeve družine, vključno z vojvodo in vojvodinjo Susseško ter vojvodo in vojvodinjo Cambriško.

Kraljica se bogoslužja s katerim so se poklonili njenim 70 letom na prestolu. žal ni udeležila. V izjavi, ki jo je objavila Buckinghamska palača, je bilo potrjeno, da je med zadnjim slavnostnim obredom obeležila nekaj neprijetnih občutkov ter se zato odločila izpustiti obred. Kjub temu pa je na slavnostnem dogodku sijala Kate Middleton, v fotogaleriji si oglejte, s katero obleko nas je tokrat očarala.

Profimedia

Najbolj brano