Kate Middleton in princ William imata v Kensingtonski palači precej netradicionalno ureditev spalnic

Zakonca Cambrige živita v ekskluzivnem stanovanju, ki pa ni kot običajno stanovanje in naj bi bilo "ogromno" ter "košček podeželja v Londonu".

Kate Middleton in princ William imata v Kensingtonski palači precej netradicionalno ureditev spalnic - Foto: Profimedia

Nekonvencionalni način spanja princa Williama in soproge Kate je presenetil nekatere, ki so morda mislili, da se vsako noč v spalnico povzpneta po elegantnem stopnišču.

V skladu s kraljevim protokolom nobeden od njiju ne daje intervjujev o svojem domačem življenju, vendar je splošno znano, kje so spalnice v njunem ekskluzivnem stanovanju v Kensingtonski palači (ki se zelo razlikuje od običajnega stanovanja). Glavna spalnica, ki si jo par deli, je nenavadno v pritličju stanovanja, medtem ko zgornje nadstropje uporablja predvsem njuno osebje.

Cambrigesova torej živita pretežno v pritličju razkošne nepremičnine, ki se nahaja v kraljevi palači v Londonu. Kensingtonska palača pa ni običajno stanovanje. Namesto tega gre za štirinadstropni dvorec z lastnim dvigalom, telovadnico in devetimi sobami samo za osebje, poroča revija OK.

Nepremičnina naj bi bila "ogromna" od kleti do podstrešja. Britanski kraljevi avtor Christopher Warwick je pojasnil, zakaj je v oddaji True Royalty's Royal Beat navedeno kot 'stanovanje': "Vsa ta kraljeva bivališča v Kensingtonski palači se imenujejo apartmaji, zaradi česar ljudje seveda takoj pomislijo, da gre za stanovanja, kot je ameriški izraz za apartma.

"Ni tako. Če pomislite na Kensington Place, je ta zgrajen okoli treh dvorišč. Gre za nekako združene, vendar ločene hiše."

Kraljeva avtorica Ingrid Seward je medtem dejala: "Ogromna je... Je kot košček podeželja v Londonu." Stanovanje je londonska baza Cambrigovih, vendar imajo tudi svoje podeželsko domovanje v Norfolku, Anmer Hall, kjer je bila družina v karanteni med zaprtjem Združenega kraljestva.

Med zaporo je Kate ponudila še en vpogled za zaprta vrata družinskega stanovanja v Kensingtonski palači. Na fotografijah, objavljenih v časopisu Nursing Times, je mogoče videti vojvodinjo Cambriško, kako v bivalnem prostoru kraljevega doma opravlja intervjuje prek Zooma.

Kate je prostor uporabila za snemanje videoposnetka za dobrodelno organizacijo Nursing Now, katere pokroviteljica je od leta 2018. Na dveh fotografijah je prikazano več dekorja, v svetli dnevni sobi pa je barvita, a tradicionalno vzorčasta preproga.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na mini krila, to poletje za vrača ta model iz 90-ih

Priporočamo tudi: Kim Kardashian in North West sta si privoščili druženje v dvoje - kako prikupno!

Najbolj brano