Kim Kardashian ponižana, zavrnila jo je kraljica Elizabeta II. To je razlog, zakaj

Kim Kardashian naj bi kraljeva družina ponižala, ko je prosila, če se lahko udeleži zabave v palači in so jo "zavrnili".

Kim Kardashian ponižana, zavrnila jo je kraljica Elizabeta II. To je razlog, zakaj - Foto: Profimedia

Danes v stavkih, ki jih nismo pričakovali, da jih bomo napisali, se zdi, da je kraljeva družina zavrnila Kim Kardashian, ko je prosila za udeležbo na kraljičinem platinastem jubileju. Daily Mail poroča, da so predstavniki Kim (ki je v Londonu s svojim fantom Petom Davidsonom) "zaprosili za vstopnice" za udeležbo na platinasti zabavi v palači, vendar so jo "zavrnili".

Očitno Kim še vedno upa, da se bo udeležila zabave, čeprav ji je palača zavrnila vstop, in si jih "prizadeva pridobiti na druge načine".

Kim bo naredila vse, da bi dobila vstopnico, tudi če ne bo VIP," je za časnik povedala oseba, ki ji je blizu. "Kim redko zavrnejo udeležbo na katerem koli dogodku, zato je bilo to precej presenetljivo, še posebej, ker ne obiskuje pogosto Združenega kraljestva," je povedal vir. "Kim in Pete obožujeta kraljevo družino in res sta želela biti del tega posebnega praznovanja." Če se ne zgodi čudež, bosta Kim Kardashian in Pete Davidson to spremljala od daleč ali iz svoje hotelske sobe. Navsezadnje sta že v Londonu...

Si predstavljate, da bi se Pete Davidson in Kim Kardashian pojavila v Buckinghamski palači na zabavi s kraljico? Preden Kim pogledate postrani, ker se je poskušala pokazati v Buckinghamski palači, naj bi se dogodka udeležili številni zvezdniki, člani kraljeve družine pa naj bi se pojavili v imenu njenega veličanstva.

Kraljica se je pojavila na prireditvi Trooping the Colour, ni pa jasno, koliko dogodkov se bo udeležila ta konec tedna. Izpustila je petkovo zahvalno mašo, pri čemer je palača objavila izjavo, v kateri je zapisala, da je na Trooping the Colour "doživela nekaj nelagodja" in da je "ob upoštevanju poti in dejavnosti, ki sta potrebni za udeležbo na jutrišnji nacionalni zahvalni maši v katedrali svetega Pavla, njeno veličanstvo z veliko nejevoljo sklenilo, da se je ne bo udeležila".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle je bila opažena na prireditvi Trooping the Colour, njen videz v temno modri obleki pa je bil neverjetno osupljiv

Priporočamo tudi: Kate Middleton na paradi Trooping the Colour izžareva svojo ženstveno eleganco v obleki slonokoščene barve

Najbolj brano