Meghan Markle je bila opažena na prireditvi Trooping the Colour, njen videz v temno modri obleki pa je bil neverjetno osupljiv

3. 6. 2022
Meghan Markle je bila opažena na prireditvi Trooping the Colour, njen videz v temno modri obleki pa je bil neverjetno osupljiv (foto: Profimedia)
Profimedia

Čeprav se vojvodinja Meghan in princ Harry na letošnji paradi Trooping the Colour ne izpostavljata, vojvodinja Susseška še vedno ve, kako svoj videz udarno zapečatiti. Tokrat je osupnila z mornarsko modro obleko in elegantnim klobukom. 

Včeraj zjutraj je v Londonu potekala parada ob kraljičinem rojstnem dnevu, Trooping the Colour, v Londonu pa se nahajata tudi Meghan Markle in princ Harry ter njuna otroka Archie in Lilibet. A par se ni javno pojavil na paradi, niti se ni pridružil drugim članom kraljeve družine na tradicionalnem nastopu na balkonu.

Kraljeva družina je sporočila, da bosta Meghan in Harry v pisarni generalmajorja spremljala parado skupaj z drugimi člani kraljeve družine v pisarni generalmajorja, vendar se po vsej verjetnosti ne bosta pojavila na balkonu Buckinghamske palače, da bi opazovala prelet. Buckinghamska palača je v začetku maja potrdila, da bodo na balkonu le "člani kraljeve družine, ki trenutno opravljajo uradne javne dolžnosti", kar pomeni, da Meghan in Harry (skupaj s Harryjevima sestričnama princeso Eugenie in princeso Beatrice) ne moreta sodelovati.

Ne spreglejte: 

Po tehtnem premisleku se je kraljica odločila, da bo letošnji tradicionalni nastop na balkonu Trooping the Colour v četrtek, 2. junija, omejen na njeno veličanstvo in tiste člane kraljeve družine, ki trenutno opravljajo uradne javne naloge v imenu kraljice. Meghan in Harry pa sta se leta 2020 umaknila z delovnih visokih funkcij v kraljevi družini.

Na fotografijah je mogoče opaziti, da se Meghan kljub vsemu zabava in igra s hčerkama Petra Phillipsa, 11-letno Savannah in 10-letno Islo, ter z otrokoma Mika in Zare Tindall, osemletno Mio in triletno Leno, ko je s sedeža generalmajorja opazovala sprevod. Na fotografijah je Meghan elegantna v mornarsko modri obleki s kratkimi rokavi in izrezom v obliki ladjice. Svoj videz je dopolnila z belim klobukom s širokim robom in modrim lokom, ki ga je oblikoval londonski oblikovalec Stephen Jones.

Ne glede na vse, pa je iz fotografij, ki smo jih uspeli videti, moč opaziti, da je Megham Markle tudi na tem dogodku in v tej čudoviti temni obleki, izgledala nadvse osupljivo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton in princ William imata v Kensingtonski palači precej netradicionalno ureditev spalnic

Priporočamo tudi: Ana Klašnja navdušila v enodelnih kopalkah v stilu Obalne plaže

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk