Monaška princesa Charlene prvič podrobno opisala "boleče" okrevanje po zdravstveni bitki

Monaška princesa Charlene je prvič povedala, da se po številnih zdravstvenih težavah, zaradi katerih se je morala zdraviti, počuti "krhko", vendar "mirno".

Monaška princesa Charlene prvič podrobno opisala "boleče" okrevanje po zdravstveni bitki - Foto: Profimedia

Monaška princesa Charlene je prvič spregovorila o svojih nedavnih zdravstvenih težavah.

Novembra se je 44-letnica znašla na naslovnicah časopisov, ko je njen soprog princ Albert II. sporočil, da se zaradi nenehnega boja s slabim zdravjem zdravi zunaj države. Zdaj, ko se je 24. maja s svojo hčerko, sedemletno princeso Gabriello, udeležila tedna mode v Monte Carlu, je princesa Charlene za Monaco Matin povedala, da se še vedno počuti "krhko", vendar "mirno". 

"Ko sem se vrnila v kneževino, sem vso energijo usmerila v svoje otroke, moža in zdravje, saj so moja prioriteta," je povedala za časopis. "Moje zdravstveno stanje je še vedno krhko in ne želim prehitevati. Pot je bila dolga, težka in boleča. Danes se počutim bolj mirno." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Preberite tudi: Monaška princesa Charlène žarela med zadnjim javnim nastopom v čudoviti srajčni obleki iz džinsa

Monaška princesa Charlène se je po 15 mesecih pojavila v javnosti na prvem javnem nastopu

Udeležba princese Charlene na modnem dogodku je njen tretji javni nastop, odkar je 30. aprila ponovno začela s kraljevimi dejavnostmi. Princesa je prvič zbolela maja 2021 med obiskom svoje domovine Južne Afrike, ko je doživela zaplete zaradi operacije ušes, nosu in grla, ki so v naslednjih šestih mesecih zahtevali več operacij.

Novembra se je Charlene končno lahko vrnila domov v Monako in praznovala ponovno srečanje z možem ter njunima dvojčkoma Gabriello in Jacquesom. "Danes je bil srečen dan," je zapisala na Instagramu. "Hvala vsem, ki ste me ohranjali pri moči!!!" 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kendall Jenner navdušila v 4 modnih kosih, ki bi jih morala v svoji omari imeti vsaka ženska

Priporočamo tudi: Helen Mirren in Andie MacDowell z novo pričesko v Cannesu sta najboljša oda sivim lasem in ženskam nad 60. let

Najbolj brano