Monaška princesa Charlene osupnila na tednu mode v Monte Carlu s prikupno hčerko Gabriello

Monaška princesa se je ta teden pojavila na modnem tednu v Monte Carlu v obleki slonokoščene barve z malo Gabriello, prav tako zelo elegantno v obleki iz pastelnega brokata.

Monaška princesa Charlene osupnila na tednu mode v Monte Carlu s prikupno hčerko Gabriello - Foto: Profimedia

Poseben trenutek za Charlène in malo Gabriello

Monaška princesa Charlene je bila ta teden na tednu mode v Monte Carlu v središču pozornosti s svojo sedemletno hčerko Gabriello. Charlene je bila zelo elegantna v obleki slonokoščene barve s prozornimi rokavi iz organze, Gabriella pa v obleki iz brokata s pastelnimi cvetovi.

Preberite tudi: Monaška princesa Charlène žarela med zadnjim javnim nastopom v čudoviti srajčni obleki iz džinsa

Monaška princesa Charlène se je po 15 mesecih pojavila v javnosti na prvem javnem nastopu

Obe je oblekel južnoafriški oblikovalec Terrence Bray, ki dame pogosto oblači za kraljeve dogodke. Večer je potekal v Opéra de MonteCarlo in je bil namenjen podelitvi modnih nagrad MCFW, ki so vrhunec monaškega tedna mode, katerega botra je princesa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Tik pred dogodkom je Charlene Monaška na Instagramu objavila prikupno fotografijo s hčerko, na kateri Gabriella sedi v materinem naročju: "Všeč mi je bil vsak trenutek, ko sem svojo princesko pripravljala na njen prvi uradni dogodek. Veselim se fantastičnega večera na podelitvi modnih nagrad," je zapisala Charlène.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vojaška dieta obljublja izgubo 5 kg v 7 dneh: Predstavljamo vam podroben načrt prehrane in 16 živil, ki dajejo odlične rezultate

Priporočamo tudi: To je najbolj zdrava žitarica na svetu: Zmanjšuje tveganje za sladkorno bolezen, deluje proti pridobivanju teže, okužbam in virusom

Najbolj brano