Kendall Jenner navdušila v 4 modnih kosih, ki bi jih morala v svoji omari imeti vsaka ženska

Po neprekosljivem razkošju Portofina se je supermanekenka pojavila v stajlingu, sestavljenem iz osnovnih kosov, ki bi jih morala imeti vsaka ženska v svoji garderobi. V fotogaleriji si oglejte, kako poustvariti njen videz.

Slika 1/3

Priznajmo si: garderoba Kendall Jenner je bolj kot cenovno ugodna, je ambiciozna ali, če citiramo Shakespeara, večinoma narejena iz iste snovi, iz katere so narejene sanje. Vsak namreč ne more kupiti arhivskih kosov iz kolekcije Dolce & Gabbana za pomlad in poletje 1997 - mislimo na eno od različnih oblek, ki jih je supermanekenka nosila na italijanski poroki svoje sestre Kourtney - ali večerne obleke Prada, v kateri je Kendall blestela na letošnji Met Gala; da ne omenjamo osupljivega videza Miu Miu, navdihnjenega z budoarjem, v katerem se je pokazala na zabavi.

Ob natančnejšem pregledu pa ugotovimo, da so v Kendallinem modnem katalogu poleg neprimerljivih modnih kosov in kultnih torbic tudi nujni kosi, ki so prisotni v vsaki garderobi. Primer? Njen zadnji videz, ki si ga lahko ogledate na naslednjih fotografijah.

About you

Najbolj brano