To je ogromna vsota, ki naj bi jo princ Albert plačal monaški princesi Charlène za vrnitev v Monako

Charlene in princ Albert naj bi dosegla finančni dogovor, da bi se princesa vrnila v kneževino.

To je ogromna vsota, ki naj bi jo princ Albert plačal monaški princesi Charlène za vrnitev v Monako - Foto: Profimedia

Po več operacijah v Južni Afriki se je Charlene Monaška novembra 2021 vrnila v Monako. Nekaj dni pozneje je končno odpotovala v Švico, kjer je nadaljevala okrevanje v specializirani ustanovi. Kneževina je 12. marca 2022 naznanila Charleneino vrnitev v Monako, čeprav princesa še ni bila pripravljena nadaljevati svojih uradnih obveznosti.

12 milijonov evrov na leto

Po ekskluzivnih informacijah revije "Voici" sta Charlene in Albert Monaški sklenila finančni sporazum, da bo lahko princesa še naprej opravljala svoje obveznosti. Princ naj bi ji letno izplačal visok znesek 12 milijonov evrov. V zameno bo morala Charlene Monaška, ki zdaj živi v Švici, sodelovati na "uradnih dogodkih", kot je Ples vrtnic, ki ga je leta 1954 ustanovila monaška princesa Grace in na katerem se vsako leto zbere visoka družba, da bi zbrala sredstva za pomoč ljudem v težavah in prikrajšanim otrokom. Naslednja izdaja bo potekala 8. julija 2022.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez nosila kavbojke s tem detajlom, ki smo jih pred dvema letoma nosili ves čas

Priporočamo tudi: Helen Mirren navdušila na rdeči preprogi: Kako nositi klasično belo srajco in široko krilo pri 60 in več letih?

Najbolj brano