Črn pulover monaške princese Charlène izberemo vedno, ko ne vemo kaj obleči: Tudi letos je najbolj vsestranski pulover zime 2023

Kako nositi najbolj udoben kos zimske garderobe? Za brezčasen videz posnemajte Charlene.

Črn pulover monaške princese Charlène izberemo vedno, ko ne vemo kaj obleči: Tudi letos je najbolj vsestranski pulover zime 2023 - Foto: Profimedia

Preprosto, prefinjeno in elegantno: to so trije pridevniki, ki najbolje opisujejo monaško princeso Charlène. Po obisku pariških modnih revij se je Charlène vrnila k delu in osnovnim videzom, ki jih ima najraje. Za obisk zavetišča Eze, zavetišča za živali, v katerem so mladiči psov in mačk, ki čakajo na novo družino, se je princesa odločila za praktičen in eleganten videz v popolnem kraljevskem slogu. Monaška princesa, ki slovi po svoji občutljivi naravi in ljubezni do živali, je za to priložnost nosila črn pulover s puli ovratnikom znamke Akris. Pulover je kombinirala z bež cigaretnimi hlačami iste znamke in balerinkami Christian Louboutin z mrežico in črnim semišem. 

Črni pulover je mehkega kroja in gladkega prepleta iz volne merino, ki greje, ne da bi obtežil silhueto: to je prijeten pulover, ki ga to zimo 2023 ne smete izpustiti. Prefinjen in vsestranski pulover Charlène je brezčasna klasika, s katero se lahko poigrate in ustvarite veliko različnih videzov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Kako kombinirati brezčasen pulover Charlène of Monaco?

Pulover s puli ovratnikom, ki je nujen za ohranjanje topline v zimskih mesecih, je idealen za ležeren in praktičen dnevni videz pod prevelikim suknjičem, parom kavbojk ali klasičnimi hlačami ter klasičnimi športnimi copati. Zvečer bo videti odlično s pletenim midi krilom in visokimi usnjenimi škornji za brezčasen, ženstven slog. In za tiste, ki imajo raje drznejše kombinacije? Pravilo je samo eno, izberite svetle barve, ki bodo pritegnile pozornost. Zdaj se morate zabavati z različnimi kombinacijami. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Skrita moč ženske škorpijonke

Priporočamo tudi: Tanja Ribič pozna izvrsten trik, kako popestriti preprost pleten pulover

Najbolj brano