Horoskop: Skrita moč ženske škorpijonke

Osebnost ženske, rojene v znamenju škorpijona je malce kompleksna in fascinantna, saj je hkrati atraktivna in skrivnostno umirjena. Spremljata jo prijaznost in želja po strastnem delovanju, vendar potrebuje predvsem nekoga, ki jo bo resnično cenil. Moški, ki ga izbere mora biti dober poslušalec, ter pripravljen sprejeti tudi njeno temno plat. Da jo popolnoma osvoji, pa bo potreboval veliko časa in potrpljenja. 

Spirituelle, 28. 10. 2022
Horoskop: Skrita moč ženske škorpijonke - Foto: Profimedia

Škorpijonka je posesivna, vendar predana zato potrebuje nekoga poštenega, ki je nikoli ne bo pustil na cedilu. Ona dobro ve, kaj želi, in temu tudi sledi, brez odvečnih vprašanj. Nikoli se ne ustraši, saj jo spremlja neverjeten pogum. Edinstven smisel za humor ji omogoča, da se ne boji povedati, kaj si misli in kaj čuti.

Škorpijonka ima rada nadzor in deluje v močnem neodvisnem položaju, ki teži k veličini.

Čeprav tega ne bo pokazala, je zelo občutljiva in jo zlahka prizadenejo grobe šale ali nesramno vedenje. Intenzivnost in strast sta dve pomembni lastnosti škorpijonke. Vse kar počne, počne s srcem. Od iskanja kariere, odnosov do hobijev, vse počne z globoko strastjo in poglabljanjem. Zelo je zaščitniška do svojih bližnjih.

Škorpijonka je skrivnostna, ne želi pokazati svoje ranljivosti, zato ne dovoli, da bi jo kdo prebral.

Ker ima rada nadzor in želi priti v globino stvari je večkrat označena za zelo radovedno. Njena narava jo vodi k temu, da se zaveda vsega okoli sebe. Rada rešuje skrivnosti ali zapletene probleme. Pogum je njeno drugo ime. V nevarnost se poda brez premisleka, je prava mojstrica za obvladovanje zapletenih nalog. Škorpijonka uživa v moči zato običajno izpade kot dominantna, samozavestna ženska, ki rada vsiljuje svoja stališča, še posebej, če je prepričana, kaj je najboljše za nekoga. 

Duhovitost in inteligenca sta lastnosti, ki ji omogočata, da je med ljudmi vedno zelo priljubljena.

Njene duhovite misli in bistroumnost ji dajejo prednost, da naredi vtis na kogarkoli. Mnenja in ideje so na mestu in se kažejo skozi njeno obnašanje in delo. Težko jo je prevarati, saj ima senzor za odkrivanje neresnice. Zelo osredotočena je neomajno odločena doseči vse, kar jo zanima. Njena želja po uresničevanju stvari ji daje notranjo moč, da se z močno voljo spopade z vsakim izzivom. Iskreno izražanje misli je njena pomembna lastnost. Čeprav redko govori, se lahko zanesete nanjo, saj deli iskrene informacije in mnenja. 

Pustolovska narava ji omogoča, da želi raziskovati nove stvari in v življenje vnesti nenavadne izkušnje. Obožuje adrenalin ob preizkušanju novih stvari in resnično uživa v vsaki avanturi. Škorpijonka uživa v razkošno drznem življenjskem slogu. Na srečo skrbno oceni situacije, preden skoči, in rutinsko premaguje ogromne ovire. To je ženska, ki zna poskrbeti zase.

Življenje s škorpijonko prinaša veliko vzponov in padcev.

Ko išče idealnega partnerja, si želi doživetij, polnih vznemirjenja in preizkušanja novih stvari. Zaradi njenega nenehnega iskanja globin lahko v razmerju z njo doživite trenutke frustracije. Svojemu partnerju daje vedeti, kaj od njega pričakuje, svojo predanost izkazuje z dejanji. Če jo moški, ki ga ljubi prizadene ali ji laže, postane njen najhujši sovražnik, ki stopnjuje njeno jezo in spodbuja maščevanje. V razmerju je popolnoma predana, vendar skriva svoja čustva, ker se boji, da bi bila prizadeta. Vse to počne, da bi zaščitila sebe. Škorpijonka je znana kot boginja seksa, ki je z njo čustven, strasten in intenziven, kot njena osebnost. Ona zelo dobro razume popolno ravnotežje med dajanjem in zadovoljevanjem lastnih potreb. Prijateljstvo s škorpijonko temelji na zaupanju, zvestobi in poštenosti. 

Njena odločnost se v karieri obrestuje, saj je pripravljena dosledno delati in izpolnjevati naloge.

Vedno želi sprejemati odločitve, prav tako je nagnjena k manipuliranju z drugimi, da bi dobila, kar si želi. Naredila bo vse, kar je potrebno, da doseže svoje cilje, tudi če to pomeni žrtvovanje potreb drugih. Potrebuje kariero, v kateri lahko izkoristi svoj polni potencial, deli svoje znanje in v delo vloži vso svojo energijo. Škorpijonka je poštena in pristna ter neposredna, zato boste ob njej vedno vedeli, ali vas ceni ali ne. V odnosih ne prenese miselnih iger. Ne želi ugibati, kaj druga oseba misli. Želi, da je prijatelj ali partner neposreden in pošten. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Severina navdušila v športnem modrčku, ki se čudovito poda k njenim kratkim hlačam in klasičnemu suknjiču

Priporočamo tudi: Anne Hathaway najbolj čudovit suknjič iz tvida letošnje jeseni in zime kombinirala s klasičnim črnim pulijem

Najbolj brano