Obožujemo tisto, kar je njej prepovedano! Teh 3 živil Kate Middleton ne sme niti pogledati za večerjo

30. 11. 2023
Pravila in omejitve v britanski kraljevi družini sicer niso nič novega, vendar morajo njeni člani doživeti različne omejitve glede številnih vprašanj. (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton brezpogojno upošteva vsa pravila, tudi tista v zvezi z osebno prehrano.

Pravila in omejitve v britanski kraljevi družini sicer niso nič novega, vendar morajo njeni člani doživeti različne omejitve glede številnih vprašanj.

Ne spreglejte:

Tako princesa Diana kot Meghan Markle sta kazali izjemno nezadovoljstvo nad vsiljevanjem določenega načina življenja, zato sta obe našli načine, kako se "pobegniti" od družine in predpisanih pravil, Kate Middleton pa nikoli ni pokazala ničesar, kar bi jo motilo.

Brezpogojno se drži vseh pravil, tudi tistih, ki se nanašajo na prehrano.

Kot je povedal nekdanji kuhar na dvoru Darren McGrady, kraljica Elizabeta ni marala ogljikovih hidratov in zaradi tega nihče na celotnem dvoru ni smel jesti določenih jedi.

Kate Middleton je za večerjo prepovedano jesti tudi krompir, riž in pašteto. Ni pa znano, ali je kralj Charles spremenil ta pravila.

Poleg tega Kate ne sme jesti tvegane hrane, ko gre za javne dogodke. Tako na primer ne sme jesti školjk, ki lahko, če niso sveže ali dobro pripravljene, povzročijo zastrupitev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Z rdeče preproge Elle Style Awards 2023: Oglejte si glamurozne videze nagrajencev in gostov

Priporočamo tudi: Usoda jim je zapisala, da bodo bogati: Ta 3 nebesna znamenja bodo po novem letu plavala v denarju