Pozabite na frizerja! Tako si sami lahko postrižete lase in celo frufru

Nasveti za čase, ko ne morete v salon in ko se spontano odločite za frufru.

Prva pomoč ZA SUHE LASE! (triki ELLE lepotnih urednic s celega sveta)

S strokovnimi nasveti lepotnih urednic izdaj revije Elle po svetu svojim suhim lasem vrnite sijaj na popolnoma naraven način.

5 minut, ki bo spremenilo vašo kožo za vedno (napotki Elle uredništva)

Obstojno in prepričljivo ličenje je odvisno od kakovosti ličil kot od nege pred ličenjem. Ni nujno, da so dnevni rituali čiščenja, toniranja, vlaženja in pomlajevanja …

Nasveti vizažistov za praznično ličenje

Kako si ličenje za na zabavo predstavljajo znani vizažisti? Njihove čarovnije razkrivamo za vas.

5 novih lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva

Lepotna novinarka Mojca Zemljak in lepotna urednica Petra Windschnurer sta ta mesec testirale pet novih lepotnih izdelkov.

Zlata - za vroče poletne večere

Pri znamki Ruffian so zlato barvo ohladili za nekaj stopinj s sivo rjavim odtenkom. Kot nalašč za vroče poletne večere. Petra Windschnurer

Nore na mineralni puder

Vse lepotne obsedenke stavijo nanj. V nekaj mesecih je ta novi puder postal nepogrešljiv pri ličenju. Upravičeno ali le zaradi marketinške kampanje?

Spomladansko ličenje

Za navdih vedno radi pogledamo k svetovnim trendom. Dekleta pri Kristina Ti, so bila za aktualno sezono pp 2009 naličena ljubko in diskretno.

Čokoladni Diesel

Od naravnih k slastnim, bi lahko rekli, saj smo skočili pogledat še, kako so naličili manekenke pri Dieslu. Okusno, res.

Naravno je zabavno!

Na modni reviji slovite Anne Sui je vedno kaj novega. Letos so to popolnoma naravno naličeni obrazi manekenk. Saj jih prepoznate, ne?

Umetne trepalnice

Spogledljive, široko odprte oči so pravi jesensko-zimski 'modni kos'.

Chanel look

Peter Philips, nov vizažist za Chanel: »V kolekciji je malo dodatkov, zato se mi je utrnila misel, da bi oči manekenk spremenil v okraske. Zlato …

TEMA TEDNA: nega kože

Koža je njavečji človekov organ, zato je tudi skrb zanjo nekaj vsakdanjega. Je rutina, ki jo pogosto podcenjujemo in je ob kritičnih trenutkin ne nadgradimo. …

Najbolj brano