5 novih lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva

Lepotna novinarka Mojca Zemljak in lepotna urednica Petra Windschnurer sta ta mesec testirale pet novih lepotnih izdelkov.

5 novih lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva - Foto: boris pretnar, promo

Sealing Repair Lipidium, L'Oréal Professionnel

Mojca pravi ...

Konic nimam razcepljenih, a je ta pametni serum vseeno kot naročen za moje lase, ki včasih zaradi barvanja delujejo mrtvi. Obnavlja globoko, da doživijo ponovno rojstvo – ko obračam glavo, se gibljejo, ne stojijo pri miru kot sirkova metla.

Petra pravi ...

Moji ravni lasje so na konicah videti bolj suho in zato manj urejeno. Dvojni serum za razcepljene konice nanesem kar na suhe lase. Ti v trenutku po nanosu postanejo bolj gladki. Všeč mi je tudi ločeno pakiranje aktivnih sestavin.

Podlak Glitter Off, OPI

Mojca pravi ...

Končno rešitev, ki bo bleščice naredila ne le lepe, temveč tudi prijaznejše uporabnicam! Morda boste zaradi njega celo moje nohte kdaj videli bleščati se, čeprav 'zvezdnega prahu' običajno ne nosim.

Petra pravi ...

Lakov z bleščicami nisem uporabljala zgolj zato, ker se mi jih pozneje ni ljubilo odstranjevati. Ta podlak je revolucionarno pristopil k tej težavi. Ko je čas za odstranjevanje, uporabite paličico za potiskanje obnohtne kožice in preprosto odluščite lak z nohta.

Rožna osvežilna meglica Melvita

Mojca pravi ...

Melvita svetuje, da se z meglico poškropimo zjutraj, saj zbudi kožo in jo zaščiti ter fiksira ličila – preizkusila sem in občutek imam, da bo to postala moja navada, razvada. Sredi dneva pa udobje le še osvežim.

Petra pravi ...

Ker je škropljenje s termalnimi in osvežilnimi vodami postal moj obvezen poletni ritual, je rožna meglica takoj romala v nakupovalno košarico. Sprva intenziven vonj se razdiši takoj po nanosu in na koži pusti zgolj osvežilen dotik lepotilne vrtnice.

Senčilo Metallure, Catrice

Mojca pravi ...

Trendni kovinski sijaj je v tem senčilu še nadgrajen – z učinkom marmoriranja in tudi s pudrasto teksturo, ki se nanaša z novo lahkostjo.

Petra pravi ...

Marmorirano senčilo prepričljivo poudari veke z intenzivnim metalnim sijajem. Všeč so mi kombinacije barv: zlata in bela ter bakrena in rožnata. Senčilo se ne nabira v drobnih gubicah, kar je velika prednost.

Hladilni gel za noge in stopala Svežina citronke, L'Occitane

Mojca pravi ...

Kot bi utrujena stopala za nekaj trenutkov pomočila v hladno smaragdno Sočo! Hladilna in negovalna formula je prav tako uspešno poživ­ljajoča in blažilna.

Petra pravi ...

Skoraj tekoči gel je zelo preprost za nanos. Svežina navadnega sleza in eteričnega olja ciprese na utrujene in zatekle noge deluje pravzaprav zelo poživljajoče, tako da mi visoke pete niti po napornem dnevu niso nikakršna težava.

Najbolj brano