Najbolj nepozabne pričeske princese Diane, ki vas bodo vrnile v preteklost: Oglejte si ikonični slog, ki ga je pokojna princesa ohranjala skozi leta

31. 12. 2022

Z najbolj ikoničnimi stili pokojne princese se odpravite na potovanje v preteklost. Njene najbolj ikonične pričeske si oglejte v fotogaleriji.

1 / 19
Profimedia

Ikonične pričeske princese Diane si oglejte v fotogaleriji.

Princesa Diana je bila in še vedno je - stilska ikona. Poleg njenih očarljivih modnih videzov (se še kdo spomni tiste modre obleke?) je imela "princesa ljudstva" tudi vedno nove pričeske, ki so navdihovale želje cele generacije in še nekaterih drugih. Po besedah njenega dolgoletnega stilista Sama McKnighta se ikonična kratka pričeska, ki jo je slavila več kot desetletje, pravzaprav skoraj nikoli ni izgubila. Ko sta začela sodelovati, je spontano zahtevala striženje, vendar ta odločitev razkriva, kako neustrašna je bila "Dinastija Di" v resnici. Pravzaprav je njen prehod iz "sramežljive Di" v "princeso ljudstva" povsem očiten v njenih najbolj spominskih pričeskah od leta 1971 do nekaj mesecev pred njeno smrtjo leta 1997. Vse njene čudovite pričeske si oglejte v fotogaleriji.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Jennifer Aniston predstavi svojo metodo vadbe 15-15-15: Njeno napeto telo je zasluga te čarobne formule

Priporočamo tudi:Pozabite črtaste puloverje, to so najbolj trendne jope letošnje jeseni in zime

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan