Kate Middleton praznovala božični koncert v praznični pletenini jopici s svetlečo nitjo

Pleteno jopico je nosila za snemanje posebnega uvoda za skladbo Royal Carols: Skupaj ob božiču.

Kate Middleton praznovala božični koncert v praznični pletenini jopici s svetlečo nitjo - Foto: Profimedia

Če je bila garderoba vojvodinje Susseške v dokumentarni seriji Harry in Meghan kot iz filma Nancy Meyers, je Kate Middleton, valižanska princesa, v številnih nastopih pred božičem - prvimi prazniki kraljeve družine po septembrskem odhodu kraljice - dosegla ravnovesje med kraljevskim in družabnim. Da, med njimi so bile rdeče obleke z bleščicami blagovnih znamk Jenny Packham in Needle & Thread in prvovrstni plaščki v bordo barvi, ki je ena od najbolj priljubljenih kraljevih barv, vendar smo princeso videli tudi v oprijetih kavbojkah in supergah Superga na božični voščilnici družine Wales ter v pletenini Holland Cooper Fair Isle, ko je krasila božično drevo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess of Wales 👑 (@kate.my.princess)

Zdaj je princesa v promocijskem prispevku za pesem Royal Carols ponudila še en pogled na praznične pletenine: Oblečena je v črno jopico z bleščicami znamke Self-Portrait z zlato pleteno obrobo in črnimi gumbi, ki so jo posneli 15. decembra, v Veliki Britaniji pa je bila predvajana na božični večer.

Črn odtenek je pomemben: člani kraljeve družine ga nikoli ne nosijo, razen kadar so v žalovanju, letošnje koledovanje pa je posvečeno spominu na kraljico. "Njenemu veličanstvu je bil božič pri srcu kot čas, ki združuje ljudi in nas opominja na pomen vere, prijateljstva in družine ter na empatijo in sočutje," pravi princesa v napovedniku. "Letos smo k bogoslužju povabili na stotine navdihujočih posameznikov. Tiste, ki prikazujejo moč povezanosti in skupnostnih vrednot, kar nam omogoča, da nadaljujemo tradicijo njenega veličanstva in se zahvaljujemo tistim, ki so presegli vse, da bi podprli druge."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton: Njena najdražja želja za princa Harryja

Priporočamo tudi: V Zari je na voljo ogromno puhovk, vendar je le ena za 49 € z najbolj elegantnim dizajnom, kar so jih kdaj izdelali

Najbolj brano