Ko boste videli sproščeno eleganten stajling monaške princese Charlène, si boste spet želeli nositi oprijete kavbojke

Ali lahko princesa oplemeniti par ozkih kavbojk?

Ko boste videli sproščeno eleganten stajling monaške princese Charlène, si boste spet želeli nositi oprijete kavbojke - Foto: Profimedia

Če obstaja nekaj, kar nikoli ne bo šlo iz mode, so to ozke kavbojke. Ne glede na to, ali jih obožujete ali sovražite, vsi imamo (smo imeli) v svoji omari vsaj en par ozkih kavbojk. V jesensko-zimski sezoni 2022/2023 jih v modo vrača monaška kneginja Charlène, ki je na slovesnosti ob 10. obletnici fundacije Charlène de Monaco nosila oprijete hlače iz džinsa.

Na zabavi se je monaška princesa zahvalila gostom in razrezala torto, pri čemer se ji je pridružil tudi princ Albert. Med dnevom je dala intervju, v katerem je spregovorila o sedanjosti in prihodnosti fundacije: "Naša dolžnost je, da navdihujemo prihodnje generacije s športom in plavanjem, pa tudi s širšim izobraževanjem o našem planetu in njegovem ohranjanju," je pojasnila princesa, ki je pozdravila svojo novo vlogo predsednice SPA Monako.

Za to priložnost je Charlène Monaška izbrala priložnostno elegantno obleko, katere osrednji del so bile ozke kavbojke. Princesa je izbrala temno modre kavbojke z nizkim pasom in oprijetimi hlačnicami. Najbolj klasične ozke kavbojke so spet v modi, nosijo se na klasičen in minimalističen način, z eleganco, ki odlikuje Charlèneine videze. Princesi je znova uspelo oplemenititi najbolj vsakdanja oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)


Kako stilirati kavbojke monaške princese Charlène

Monaška princesa je kavbojke kombinirala s pletenim puloverjem iz kašmirja znamke Loro Piana. Visok ovratnik v temno modrih odtenkih izstopa v kontrastu s plaščem, prav tako znamke Loro Piana, s črno-belo teksturo. Dolg plašč obleki doda pridih brezčasne elegance, ki jo dopolnjujejo Chanelove pete v mornarsko modri barvi. Poleg kombinacije, ki jo je izbrala Charlène, je treba povedati, da so ozke kavbojke vsestransko uporabne in se podrejajo različnim videzom. Kombinacija, ki sledi modnim trendom zime 2023, je, da nosite kavbojke skupaj s širokim pletenim puloverjem in parom visokih škornjev, v katere zatlačite oprijete kavbojke, da dosežete brezhiben videz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ne boste verjeli, kateri trdovraten madež učinkovito odstrani lak za lase (med prazniki vam bo prišel zelo prav)

Priporočamo tudi: Kate Middleton nosi uhane za manj kot 20 evrov, ki so kot nalašč za praznike

Najbolj brano