Monica Bellucci odslej blondinka? S svetlimi lasmi je igralka skoraj neprepoznavna

Čudovit retro videz, s katerim se je za filmsko vlogo prelevila v še eno filmsko divo.

Monica Bellucci odslej blondinka? S svetlimi lasmi je igralka skoraj neprepoznavna - Foto: Profimedia

Lepota Monice Bellucci je neločljivo povezana z njenimi čudovitimi temno rjavimi lasmi, sredozemsko značilnostjo, zaradi katere je še bolj očarljiva. Kaj če bi se nenadoma odločila, da bo spremenila videz in postala blondinka? Njena lepota bi ostala nedotaknjena, kar dokazujejo tudi njeni lasje, ki so bili zaradi zahtev vloge popolnoma spremenjeni: igrala je Anito Ekberg v dokumentarnem filmu o njej z naslovom Dekle v vodnjaku, ki ga je režiral Antongiulio Panizzi in je bil predstavljen novembra na filmskem festivalu v Torinu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Preberite tudi: Monica Bellucci nas je navdušila s klasičnim stajlingom za vsak dan (že dolgo ni imela tako dolgih las!) 

Monica Bellucci pokazala način, kako najbolj zapeljivo nositi eleganten trenč plašč

Že lani je razkrila nekaj fotografij, na katerih se je pokazala kot svetlolaska, ki je kot nalašč za to, da upodobi eno izmed najbolj divjih filmskih igralk, kar navsezadnje tudi je. Pripovedovati zgodbo o švedski igralki, ki presega njeno kultno vlogo Sylvie v Fellinijevem filmu La dolce vita, presega prizor pri vodnjaku Trevi, ki jo je zapisal v zgodovino, a jo je tudi močno omejil, saj jo je prestavil v to podobo.

Monica Bellucci s svetlimi lasmi za vlogo Anite Ekberg

Panizzi je pojasnil, da je Monico Bellucci izbral zato, ker bi le ikona, seks simbol, idol, kot je ona, lahko oživila iskreno zgodbo o Ekbergovi in pokazala tudi njene številne krhkosti. Izjemno primerna izbira, ki ji dodaja občutljivost in zavedanje sodobne igralke, ki zna bolje kot v preteklosti ravnati s svojo občudovano in, priznajmo si, posebno podobo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Blondinka Monica je popolnoma spremenjena, vendar v celoti ohrani svojo čutnost. Njena lepota je tako posebna in edinstvena, da ostane nedotaknjena tudi s povsem drugačno in nepričakovano pričesko, ki ne odvrača pozornosti od njenega obraza, temveč ga še bolj poudari. Zaenkrat je bleščeča platinasta barva prepuščena odrskim lasuljam, a če si jo bo drznila nositi tudi v resničnem življenju, jo lahko samo odobravamo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj elegantno pričesko za dame nad 60 let ta hip nosi monaška princesa Caroline. To je njena skrivnost

Priporočamo tudi: Penelope Cruz, kot je že dolgo nismo videli: Igralka se je vrnila k barvi las, ki ji najbolj pristoji

Najbolj brano