Penelope Cruz, kot je že dolgo nismo videli: Igralka se je vrnila k barvi las, ki ji najbolj pristoji

Penelope Cruz zablestela na novih fotografijah.

Penelope Cruz, kot je že dolgo nismo videli: Igralka se je vrnila k barvi las, ki ji najbolj pristoji - Foto: Profimedia

Kakšna je skrivnost igralke Penélope Cruz? Na svojem Instagram profilu je delila nekaj posnetkov s fotografiranja za revijo Mastermind. In priznati moramo, da nikogar ne pustijo ravnodušnega. Na teh črnobelih fotografijah odkrijemo Penélope Cruz, ki blesti v videzu, podpisanem s Chanelom. Igralka je pri svojih 48 letih na teh posnetkih videti dobesedno 10 let mlajša. Obraz lutke, popolne poteze, sanjska postava. Pustila nas je brez besed. V samo nekaj urah je fotografijo všečkalo skoraj 100.000 ljudi, poleg tega pa je bilo na desetine komentarjev s pohvalami za igralko. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Zvezda, ki nas pusti brez besed

Seveda to ni prvič, da nas je Penélope Cruz pustila brez besed. Pred kratkim je povzročila pravo senzacijo na spletu, ko je delila fotografijo svoje najnovejše oglaševalske kampanje za znamko Lancôme, katere muza je. Ne smemo pozabiti, da je tudi (čudovita) predstavnica znamke visoke mode Chanel. Na vsaki rdeči preprogi se igralka pojavi z videzom iz te modne hiše. Najnovejši? Na 94. podelitvi oskarjev v Los Angelesu. Penélope Cruz je nosila čudovito črno Chanelovo maksi obleko, ki je razkrivala njen dekolte. Zdi se, da ima igralka zelo izostren občutek za modo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ana Klašnja visoke nogavice nosi tako, kot jih je včasih pricesa Diana

Priporočamo tudi: 5 trendnih torbic letošnje poletne sezone: Ta modni dodatek mora biti izraz vsakega stila

Najbolj brano