Posvetljeni prameni so ključ do pomladne pričeske Penelope Cruz: Subtilna in mladostna sprememba za ženske nad 50 let

Stavek "Hočem pramene Penélope Cruz", se bo po njenem nastopu na rdeči preprogi na podelitvi oskarjev leta 2022 (zagotovo) največkrat ponovil v frizerskih salonih. Da bi se pravilno izrazili, morate vedeti, da so to osvetlitveni elementi in da se imenujejo "flash lights". Ključ do njenih sijočih las.

Posvetljeni prameni so ključ do pomladne pričeske Penelope Cruz: Subtilna in mladostna sprememba za ženske nad 50  let - Foto: Profimedia

Ko je Penélope Cruz stopila na rdečo preprogo na podelitvi letošnjih oskarjev, ne samo, da je njen Chanel spet ukradel šov, ampak so bili njeni lasje spet predmet razprav. Kako zdaj prosite frizerja za te pramene, ki bodo vaše lase polepšali in pomladili, tako kot so igralko? Tu je odgovor.

Rjavi lasje ponovno zavzemajo svoje mesto na prestolu. To dosežemo tako, da počnemo tako, da jih obnavljamo, predvsem pa jih napolnimo s svetlobo, in sicer z novimi tehnikami, ki jih strokovnjaki ustvarjajo in razlikujejo iz dneva v dan. Najboljši primer je najnovejši videz Penélope Cruz, v katerem smo ponovno videli njene srednje dolge lase, polne naravnih pramenov, ki imajo izjemen učinek: pomladijo vse rjave lase.

Preberite tudi: Penelope Cruz na mednarodnem filmskem festivalu vse zasenčila z večerno obleko v tej nepričakovani tkanini

Da bi frizerju jasno pojasnili, kaj želite, morate prositi za "posvetlitvene pramene", kar so več kot le prameni. Če želite iti še dlje, si zapišite to ime: "Flash Lights".

Gre za nov učinek svetlečega videza, ki ga frizerski saloni vedno znova priporočajo svojim strankam z rjavimi lasmi, da jih poživijo in napolnijo s sijajem.

Ti naravni prameni, ki so idealni za tiste, ki želijo biti videti nekoliko drugače, ne da bi šli v skrajnosti, in še posebej koristijo rjavim tonom. Z drugimi besedami, način za pomlajevanje las z več svetlobe in manj vzdrževanja kot pri klasičnem osvetljevanju.

Da bi razumeli nov koncept naravnosti, morate razumeti, da se je videz razvil in postal bolj izpopolnjen. Personalizacija je mantra frizerstva in ti prameni to potrjujejo. S "flash lights" prameni obogatimo osnovo rjavih las in jim damo novo svetlobo, vendar ne preveč. Ključna je prefinjenost. In tudi ključ do Penelopinih las. 

Kako dosežemo tako pričesko?

Te pramene v najsvetlejšem odtenku nežno nanesite na tiste dele, ki jih želite poudariti (ličnice, oči, čeljust, čelo ali nos). Poleg tega so narejene prostoročno, tako da se lahko osredotočite na področja, ki vas najbolj zanimajo.

Penélope Cruz se je odločila za razpuščene lase, na eni strani zvezane nazaj, s stranskim delom in predvsem z novim hollywoodskim valom, zaradi katerega lasje zaradi gibanja še bolj izstopajo, prav tako še bolj izstopajo prameni.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Severina je napovedala vrnitev čevljev s polno peto

Priporočamo tudi: Kako pri 60 in več letih nositi trendno barvo fuksije? Posnemajte monaško princeso Caroline

Najbolj brano