Kako pri 60 in več letih nositi trendno barvo fuksije? Posnemajte monaško princeso Caroline

Caroline monaška še enkrat podala stilsko lekcijo, saj je svoj običajen črn videz popestrila z ravno pravšnjim pridihom fuksije.

Kako pri 60 in več letih nositi trendno barvo fuksije? Posnemajte monaško princeso Caroline - Foto: Profimedia

Monaška princesa Caroline že od nekda daje lekcijo za lekcijo o slogu. Njen videz iz časov, ko jo je oblačila njena mati Grace Kelly, in iz časov, ko si je oblačila začela izbirati sama, nam je dajala odlične ideje za ženske vseh generacij. Od njenih legendarnih večernih videzov do njenih dodatkov, ki dodajo slog vsem osnovnim oblačilom, hlačam, jaknam, trenirkam in kavbojkam.

Vse te lekcije, ki smo se jih naučili, ko smo jo opazovali na dogodkih in uradnih dejanjih. In v letu 2022 je še ena, ki nam je všeč, ker jo je tako enostavno posnemati.

Princesa Caroline je svoj videz ponovno nadgradila s črno obleko, ki jo je običajno nosila že večkrat, in ji dodala le pravi barvni pridih. In to ne kar tako, temveč v barvi, ki daje ton številnim najboljšim videzom leta 2022: fuksijevo roza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reni-S (@caroline.of.monaco)

V primeru Carolinee pa je ključ v tem, da mu da svoj osebni slog, kar pomeni, da začne z minimalnim enobarvnim videzom z običajnim črnim suknjičem in v majhnih odmerkih dodaja kontrastne barvne podrobnosti. V njenem primeru sta to večplastni šal v barvi fuksije in srajca iz satena v barvi fuksije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

In s to preprosto podrobnostjo, da preprosti osnovni črni obleki doda poteze  močne barve, Caroline spet ni le popolna, ampak nam daje tudi veliko dobrih idej za oblačenje. Leta 2022 in vedno.

Zara, cena: 19, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Od blizu in zelo osebno o endometriozi: "Trpljenje nas ne bi smelo opredeljevati kot žensko" (iskrena izpoved spletne urednice)

Priporočamo tudi: Pozabite na široke kavbojke, to pomlad se vrača najbolj nepričakovan trend dolgih hlač

Najbolj brano