Pozabite na široke kavbojke, to pomlad se vrača najbolj nepričakovan trend dolgih hlač

Če tudi vi niste pretirani ljubitelji razkazovanja svojih nog in ekstremno ozkih hlač, je ta trend pravi za vas. Prihajajo namreč "cigaretne hlače", ki so manj oprijete, krojene ob gležnjih, kot nalašč za eleganten videz ali popestritev ležernega, uličnega sloga.

Pozabite na široke kavbojke, to pomlad se vrača najbolj nepričakovan trend dolgih hlač - Foto: Instagram

Je naslov prepričal tudi vas? Potem se boste zopet zaljubili in nostalgično obujali spomine na nov ali star trend, mi pa vam bomo predstaviti vse podrobnosti, ki jih o hlačah morate poznati. 

"Mom jeans", "boyfriend jeans", kavbojke z izrezom, vintage kroji... V tej sezoni je na voljo veliko stilov, med katerimi lahko izbirate in se prepuščati utrinkom mode. Pravzaprav se težko spomnimo časov, ko bi se toliko različnih vrst kavbojk popolnoma asimiliralo in vključilo v vsakdanjo modo. Med številnimi možnostmi in številnimi modeli pa je ta eden, ki se nikakor noče umakniti s prestola in prav je tako. 

Ne spreglejte: 

Tisočkrat smo jih že skušali prepovedati, najti zamenjavo, napovedati propad njihovega imperija. Vedno brez uspeha. Oprijete kavbojke bodo ostale, njihova "prepoved" nošenja pa ne bo tako preprosta. Na tisoče njihovih različic noče zapustiti modnega prestola, to pomlad pa se bomo zopet prepuščali modelom "cigaretnih hlač". Saj se ga še spominjate, kajne?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Kaj je tako posebnega pri teh hlačah? Predvsem njihova dolžina in kroj, ki se postavi odlično prilega. V primerjavi s skinny kavbojkami so nekoliko ohlapnejše (in zato udobnejše) ter vedno segajo nad gležnji. Z drugimi besedami, ravna silhueta, ki ne pozabi poudariti nog. Najboljše iz obeh svetov je združeno v enem od najmočnejših trendov letošnje pomladi. Trend pa je dejansko že zelo priljubljen, vsaj sodeč po uličnem slogu z zadnjih nekaj tednov mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Tako smo v mesecu mode, posvečenem kolekcijam jesen-zima 2022, opazili veliko trendovskih modelov v različnih videzih in številne modne navdušenke, ki so že podlegli čarom teh hlač, tako v bolj formalnih različicah kot v džinsu, morda s kovinskimi zaključki in detajli, kot je stranski trak, kot na videzu Gilde Ambrosio.

Gilda Ambrosio, 2022

Gilda Ambrosio, 2021

Če ste eden tistih, ki si svoje garderobne omare nikakor ne predstavljajo brez čudovitih ozkih modelov hlač, lahko to sezono prevzamete svojo najljubšo silhueto in hkrati sledite trendom. Dobrodošle nazaj, oprijete hlače!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by outfits, beauty & aesthetics (@sophia_geiss)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollie 😃 (@holliemercedes)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Mango, cena: 39,99 €

Brunello Cucinelli, cena: 750,00 €

Closed, cena: 291,00 €

Fotografije: Instagram/@pernilleteisbaek

Preberite še: Vsako jutro spijte žlico te sestavine: Neguje lase, kožo in nohte, poveča proizvodnjo kolagena in pospešuje presnovo

Priporočamo tudi: Kate Middleton na kraljevi turneji v Belizeju naravnost osupljiva v najlepši obleki doslej

Najbolj brano