Iščete novo jakno? Izbrali smo 10 najlepših prehodnih jaken in plaščev za moden prehod v pomlad

Lahka vrhnja oblačila so idealna za nerodno vmesno obdobje med letnimi časi, ko je še vedno potreben nekakšen plašč, če se mati narava odloči za nenaden padec temperatur.

Iščete novo jakno? Izbrali smo 10 najlepših prehodnih jaken in plaščev za moden prehod v pomlad - Foto: Instagram

V skladu s trenutnim maksimalističnim tonom mode so bili dosedanji trendi vrhnjih oblačil v letu 2022 pravljično drzni. Pozimi so je povečala priljubljenost svetlih park in drznih tekstur, kot je umetno krzno. Zdaj pa je za vogalom že pomlad, kar pomeni, da ne le, da vaših puhovk, primernih za vreme pod ničlo in snežne meteže, ne potrebujete več, ampak je čas, da naredite prostor novim stilom. Dobrodošle prehodne jakne! Lahka vrhnja oblačila so idealna za nerodno vmesno obdobje med letnimi časi, ko je še vedno potreben nekakšen plašč, če se mati narava odloči za nenaden padec temperatur.

Na srečo se bo nekaj prevladujočih trendov na področju vrhnjih oblačil iz zime preneslo v prihodnjo sezono, kar pomeni, da bi morali že poznati sloge, ki bodo kmalu povsod. Na primer, našteli boste lahkotnejše in manj oblazinjene patchwork in prešite plašče - seveda pa bodo ostali zvesti svojemu značilnemu eklektičnem vzdušju. Glede na to, kako priljubljen je postal gorpcore, pa ne bi smelo biti presenečenje, da bodo praktična, na naravo odporna vrhnja oblačila prevladovala vso pomlad 2022.

Spodaj boste našli 10 vsestranskih jaken, ki vam bodo pomagale obvladati spomladansko umetnost lahkotnega plastenja. Ne glede na to, ali ste poenostavljeni minimalisti ali maksimalisti, spomladanski trendi na področju vrhnjih oblačil so zelo raznoliki, zato boste zagotovo našli vrhnja oblačila, ki vas bodo nagovorila.

1.

Massimo Dutti, cena: 129 evrov

2.

Massimo Dutti, cena: 199 evrov

3.

Massimo Dutti, cena: 249 evrov

4.

The Frankie Shop, cena: 399 evrov

5.

The Frankie Shop, cena: 475 evrov

6.

The Frankie Shop, cena: 345 evrov

7.

The Frankie Shop, cena: 310 evrov

8.

The Frankie Shop, cena: 155 evrov

9.

The Frankie Shop, cena: 285 evrov

10.

The Frankie Shop, cena: 399 evrov

Fotografije: Instagram/@leiasfez

Preberite še: Pozabite na balonaste rokave, to pomlad jih bomo nosili s tem posebnim detajlom

Priporočamo tudi: Horoskop: Ženske, rojene v teh 5 nebesnih znamenjih, je težje razumeti

Najbolj brano