Trend, ki ga bomo spomladi videli povsod: Najljubša obutev modnih deklet v tej nepričakovani barvi je že hit na Instagramu

Ko govorimo o obutvi, bodo pomladne mesece letos zaznamovali beli mokasini.

Trend, ki ga bomo spomladi videli povsod: Najljubša obutev modnih deklet v tej nepričakovani barvi je že hit na Instagramu - Foto: Instagram

Poleg balerink modni strokovnjaki napovedujejo, da bomo spomladi nosili mokasine, natančneje njihovo belo različico, ki je postala nepričakovan hit v svetu vplivnic. Čeprav so superge še vedno ena najbolj priljubljenih ležernih izbir na street style sceni, jih zadnja leta kot njihova elegantna alternativa prehitevajo mokasini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Ne tako dolgo nazaj so veljali za staromodno obutev oziroma takšno, ki bolj pristaja moškim, v zadnjih nekaj sezonah pa so zaradi modernejših (predvsem tistih zajetnih) različic mokasini obvezna izbira za elegantno dekliško obutev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marissa Cox (@ruerodier)

Čeprav so črni modeli še vedno najbolj zaželeni, so si beli mokasini pridobili svojih 5 minut slave, predvsem na Instagramu drznejših in bolj veščih modnih deklet, ki rade eksperimentirajo in brišejo modna pravila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Tako kot klasične bele superge so tudi beli mokasini vsestranski model obutve, ki se zlahka prilega različnim oblačilnim kombinacijam – od dnevnih s plaščem in usnjenimi hlačami, do večernih – z malo črno obleko in šik nogavicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SYMPHONY | Lorna | Fashion (@symphonyofsilk)

Ne glede na to, ali se boste odločili za klasičen model mokasink ali robustnega – ne boste zgrešili, saj boste videti elegantno in urejeno kot Francozinje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivid Wu (@vivid)

Spomladi jih lahko nosite s krili in cvetličnimi oblekami, tiste z zlatimi ali srebrnimi detajli pa lahko kombinirate z nakitom v isti barvi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Fotografije: Instagram/@lindatol_

Preberite še: Kate Middleton na paradi ob dnevu svetega Patrika nosila kraljevski zeleni plašč naših sanj

Priporočamo tudi: Tedenska dieta s kuhanimi jajci: Z njo boste vedno siti in na dan pokurili do 1000 kcal

Najbolj brano