Kako elegantno in modno nositi tvid pri 60 in več letih? Posnemajte monaško princeso Caroline

Stil Caroline monaške je sinonim za eleganco, kar je znova dokazala v svojem najnovejšem videzu s suknjičem iz tvida in rdečimi hlačami ob praznovanju dneva žena.

Kako elegantno in modno nositi tvid pri 60 in več letih? Posnemajte monaško princeso Caroline - Foto: Profimedia

Eleganten prikaz sloga ob mednarodnem dnevu žensk. Caroline monaška nam je na podelitvi nagrad za vodilne ženske leta 2022 skupaj z glavno plesalko in baletno mojstrico Bernice Coppertiers znova pokazala svojo eleganco in smisel za oblačenje. Monaška princesa je na dogodku izbrala enega najbolj prevladujočih in značilnih kosov svoje garderobe, suknjič iz tvida, z navdihujočo obleko, ki je očarala vse prisotne.

Če je kdo popoln sinonim za slog in eleganco, si ne moremo predstavljati nikogar drugega na tem planetu kot Caroline monaško. Princesa je že od mladih nog dokazala, da je modna ikona s svojimi brezhibnimi oblačili. Krojene obleke, suknjiči, plašči? Na kraljevi koži so vidni treznost, glamur in znanje oblačenja. Zdi se, da se to prenaša iz generacije v generacijo, saj je videla obleke svoje matere Grace Kelly in njenih hčera.

Poleg tega, da je potrdila, da je slog v žilah monaške kraljeve družine, je dokazala tudi, da je kot vino, več let ko mine, boljši je. Caroline z vsako obleko, ki jo obleče, preseže samo sebe. Kar se zdi praktično nemogoče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reni-S (@caroline.of.monaco)

Čeprav fotografija žal ni zavidljive kakovosti, je dovolj za potrditev, da je ta videz vreden strokovnjaka in da ga lahko analizira do najmanjših podrobnosti. V skladu s svojimi željami in okusom je Caroline izbrala zelo formalen videz, v katerem je bilo glavno oblačilo eno njenih najljubših par excellence: Chanelov blazer iz tvida.

Brezhibna obleka je bila najprej sestavljena iz preprostega in prefinjenega dvodelnega kompleta s hlačami v barvi češnje, ki so se ujemale z navadno bluzo. Navdihujoč videz, ki ga je dopolnila z jakno iz tvida s kovinskimi detajli, ki jo je nosila že ob neštetih priložnostih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Tudi črna prešita torbica, ki jo je nosila, pripada francoski hiši, je ena od klasičnih torbic te znamke in se odlično ujema s črnimi čevlji, ki jih je izbrala za dogodek. Na vrhu bluze je nosila tudi več zlatih verižic. Moderen in sodoben pridih, ki je obleki dodal pridih neformalnosti. Preprosto sijoče.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 pari čevljev Jennifer Lopez, ki napovedujejo trende leta 2022 za ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: To so edine kavbojke, ki optično ustvarijo videz ravnega trebuha. Morate jih poznati!

Najbolj brano