To so edine kavbojke, ki optično ustvarijo videz ravnega trebuha. Morate jih poznati!

Naš izbor kavbojk, ki zagotavljajo učinek "ravnega trebuha".

To so edine kavbojke, ki optično ustvarijo videz ravnega trebuha. Morate jih poznati! - Foto: Profimedia

Oblikujte kavbojke ali jih preprosto ukrojite tako, da skrijete, kar želite skriti: tukaj so najboljše hlače iz džinsa za učinek "ravnega trebuha".

Nič več skrivanja za ohlapnimi srajcami in majicami, s stalnimi raziskavami o kavbojkah vemo, da obstaja džins in posebni modeli, ki omogočajo učinek "ravnega trebuha", ne da bi ga bilo treba skrivati pod plastmi tkanine. Odkrijmo jih skupaj.

Modeli kavbojk

To je tretja generacija džinsa, ki ni le elastičen, temveč tudi oblikuje in objema telo, ne da bi ga oviral. V tem primeru lahko izberete tudi prilegajoče se ali navadne kavbojke, vendar pazite: gre za džins, ki stiska in omejuje. Če želite, da vam je udobneje, preberite naslednjo točko.

Udobne kavbojke z učinkom ravnega trebuha

Nazadnje, klasični džins ali preprosto raztegljivi džins, ki lahko s pravim krojem vašo postavo naredi vitkejšo: to so kavbojke z visokim pasom in zadrgami, ki padajo ohlapno, tudi v obliki palazzo. Lahko so rahlo vrečaste, vendar je pomembno, da tkanina ni tesna na stegnih. Zato niso priporočljive vse hlače na zvonec.

Model, ki je lahko zavajajoč, je vrečast, ki je ohlapen in udoben, vendar ni tesen na bokih, zato opozarja na trebuh. Za vsako ceno se izogibajte vsem kavbojkam z nizkim in srednjim pasom: edina oblačila iz džinsa, ki lahko dosežejo učinek "ravnega trebuha", so tista, ki se popolnoma prilegajo pasu.

1.

Mango, cena: 49, 99 evrov

2.

Mango, cena: 49, 99 evrov

3.

Dries Van Noten, cena: 380 evrov

4.

FRAME, cena: 380 evrov

5.

Citizens of Humanity, cena: 329 evrov

6.

Ag Jeans, cena: 259 evrov

7.

VERONICA BEARD, cena: 285.94 evrov

8.

Agolde, cena: 290 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na kavbojke, to bodo najbolj nošene hlače prihodnje sezone

Priporočamo tudi: Jesenska kolekcija modne hiše Louis Vuitton vse upe polaga v mlade in pri njih išče navdih. Oglejte si najlepše kreacije modne revije

Najbolj brano