5 trendnih torbic letošnje poletne sezone: Ta modni dodatek mora biti izraz vsakega stila

Majhne ali velike – to sezono nosimo vpadljive torbice.
 
 

5 trendnih torbic letošnje poletne sezone: Ta modni dodatek mora biti izraz vsakega stila - Foto: Profimedia

Služba, kava s prijatelji, formalne priložnosti, kot so poroke, pa tudi dan na plaži ... Končno imamo razlog, da se oblečemo in ponosno nosimo vse tiste najljubše kose, a tudi nove trende, ki smo jih tako dolgo čakali.

Kot sestavni del vsakega videza in sveta relikvija vsake garderobe imajo torbice v naših stajlingih posebno mesto, ki so jim v letošnji sezoni v dizajnerskih kolekcijah namenili posebno pozornost. Barve, oblike, teksture in materiali so bili izbrani z namenom poudarjanja, med številnimi trendi pa smo izpostavili 5 prevladujočih.

Neon

Za močn barvne kombinacije poiščite torbice v izrazitih in vpadljivih barvah: rumena, zelena, roza in oranžna povzdignejo vsak videz in razpoloženje, zato jih imajo radi znane modne modne, kot je Emili Sindlev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Bleščice in kristalčki

'Must have' za večerne izhode, a tudi kul videz s kavbojkami in športnimi copati za dnevna druženja, bleščice so osvojile oblikovalske hiše, kot so Balenciaga, Tom Ford in Lanvin, pa tudi high street znamke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ročno delo

Med karanteno so mnogi 'odkrili' nove hobije, kot sta pletenje in kvačkanje, pa tudi znamke, kot so Missoni, Chloe in Loewe, so videle neprecenljivo vrednost ročnih del. Zato smo lahko na modnih pistah videli različne tehnike in interpretacije tradicionalnih obrti, ki bodo to poletje absolutni hit. Nosite jih s poletnimi oblekami, pa tudi s kopalkami, a la Camila Coelho. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Tote

Velike torbe so vedno potrebne, letos pa je poudarek na njihovi izdelavi – od popolnoma minimalističnih, kot je Pradina oživitev stila devetdesetih, do bolj kompleksnih. Usnje, rafija - izbira je vaša!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen)

Vzorec

Bleščice in neon bodo izstopali v vsaki kombinaciji, včasih pa gre za enako zmogljivo statement torbico, ki se odlično prilega stajlingu, pa naj gre za vpadljive pisane vzorce ali nevtralne odtenke, takšne primere pa smo videli pri znamkah Versace, Stella McCartney in Fendi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Na Guccijevi Božanski komediji harlekini in čarovnice plešejo ob polni luni: Oglejte si najlepše kreacije resort kolekcije

Priporočamo tudi: Bež hlače, po katerih vas bodo spraševali vsi: Tu je 10 modelov, ki jih morate imeti

Najbolj brano