Monica Bellucci pokazala način, kako najbolj zapeljivo nositi eleganten trenč plašč

Monica meni, da ga lahko nosite le na en način in da je tako najbolj seksi.

Monica Bellucci pokazala način, kako najbolj zapeljivo nositi eleganten trenč plašč - Foto: Profimedia

Monica Bellucci je v koraku s svojo 17-letno hčerko Devo Cassel. Umbrijska igralka je v zadnjih tednih osvojila kar tri naslovnice mednarodnih modnih revij, od Telegrapha do Harper's Bazaarja in nazadnje kitajskega Shona!. Monica Bellucci nam je na zadnjem fotografiranju pokazala, kako nositi črn plašč spomladi 2022, in odgovor je en sam: v neposrednem stiku z golo kožo. Plašč je simbol celotne sezone, vsi želimo nositi to ikonično oblačilo, da bi se počutili skrivnostno in elegantno. To oblačilo je prava klasika tradicionalne garderobe, njegova lepota pa je povezana z njegovo vsestranskostjo pri kombiniranju, saj se zlahka prilagaja kavbojkam, oblekam in mini krilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Plašč ima tisoč življenj, od nas pa je odvisno, kako estetsko se mu bomo prilagodili in kako ga bomo izbirali. Plašč, ki ga je nosila Monica Bellucci in pod katerega se je podpisal Bosideng, je črne barve, s širokim ovratnikom in ozkim pasom. Tkanina je izdelana iz zračne mešanice volne in bombaža, ki ne prepušča vode in je odporna na gubanje. Ikoničnost trenčkota ni bila nikoli omajana, navsezadnje je to plašč, na katerega se ljudje zanašajo že desetletja. Thomas Burberry je leta 1879 izumil gabardin, vremensko odporno bombažno tkanino, po kateri slovijo plašči, in se zapisal v modno zgodovino, čeprav so ga takrat tehnično nosili na vojaških oblačilih. Toda zahvaljujoč hollywoodskim filmom in pop kulturi je plašč sčasoma postal popolnoma moden. In tu pridemo do črnega plašča Monice Bellucci, ki je ponovno oblečen v temnejši odtenek, da daje še več šarma in skrivnostnosti.

Kako nositi plašč Monice Bellucci?

Kultna igralka je plašč iz pomladi 2022 nosila s črnimi čevlji z visoko peto in se odločila, da ga bo nosila v neposrednem stiku s kožo. To je najbolj čuten način nošenja plašča, vendar ga lahko (in morate) kombinirati s celotno garderobo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsaka ženska nad 50 let bi morala jesti dodatke te rastline: Izboljša spomin, koncentracijo in cirkulacijo

Priporočamo tudi: Tanki lasje lahko izgledajo gostejši in bolj razkošni: To so pričeske, ki najbolje prikrijejo pomanjkanje volumna

Najbolj brano