Najbolj elegantno pričesko za dame nad 60 let ta hip nosi monaška princesa Caroline. To je njena skrivnost

Princesa vedno in povsod izžareva neprekosljivo eleganco. Tudi s svojo pričesko.

Najbolj elegantno pričesko za dame nad 60 let ta hip nosi monaška princesa Caroline. To je njena skrivnost - Foto: Profimedia

Kaj je boljše okolje za predstavitev ekskluzivne kolekcije Chanel Cruise 2023 kot kneževina Monako, seveda v prisotnosti princese Charlotte, obraza modne hiše, in predvsem njene matere Caroline Monaške, ki je kot vedno izstopala po svoji neverjetni klasi, ki jo je kronal srebrn bob, ki govori o svobodi sloga, ki jo lahko jemljemo kot navdih. Navsezadnje se je že zdavnaj poslovila od barvanja in pustila, da ji lasje zrastejo v naravni sivkasti barvi: prehod je bil zelo dobro urejen, s postopno odstranitvijo pigmenta, kar je pripeljalo do skoraj popolne beline.

Izbira dolžine las je popolna, bob, ki sega čez brado in se komaj dotika ramen, se nosi zelo naravno, brez strukturiranega oblikovanja. To omogoča boljše oblikovanje las, saj izguba melanina pomeni tudi manjši volumen, manjšo čvrstost in več nakodranosti, ki jih je mogoče odlično preprečiti, hkrati pa ohraniti nedotaknjen Carolinin čar, lep kot vedno.

Preberite tudi: Monaška princesa Caroline očarala v poletnem videzu za ženske nad 60 let

Kako pri 60 in več letih nositi trendno barvo fuksije? Posnemajte monaško princeso Caroline

Kako preiti od barvanja do naravno belih las v slogu Caroline Monaške

Izbira belih las je izraz zavedanja: ženske se danes ne bojijo več staranja in se ne skrivajo več, svobodneje sprejemajo odločitve o svojem telesu. Dejstvo, da se za sivo ali belo barvo odločajo tudi zvezdniki in kraljevska družina, je navdih za vse in povabilo, da sprejmejo svojo spremembo. Caroline se je za to odločila po letih barvanja rjavih las in na njenih laseh nismo nikoli opazili, da bi barva zbledela, saj so bili opravljeni postopki za odstranitev barve. Obstajajo tudi drugi načini: najbolj radikalen je seveda čim krajše striženje las, drugi pa temelji na učinkih posvetlitve, ki rjavo barvo postopoma zbledi in jo približa beli. Lahko pa pustite, da lasje enostavno rastejo, ne da bi se jih dotikali, in preprosto odstrižete barvano dolžino las: na Instagramu je veliko žensk, ki dokumentirajo faze te izbire.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Katero vašo lastnost glede na astrološko znamenje moški najtežje sprejmejo?

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez se je poslovila od svoje medene barve las: Pevka že leta nis imela tako temnih las

Najbolj brano